Update - Assassin's Creed Valhalla releasedatum bekendgemaakt

  Het zou maar goed kunnen dat de releasedatum van Assassin's Creed Valhalla is gelekt door Amazon Italië. In de webshop dook een releasedatum voor de geanticipeerde titel op die duidt op een release in oktober. De game zou namelijk al op 15 oktober moeten verschijnen.

  Update - Assassin's Creed Valhalla releasedatum onthuld

  De releasedatum van Assassin's Creed Valhalla is officieel bekendgemaakt door Ubisoft tijdens het Ubisoft Forward-evenement. De game komt later dit jaar op 17 november uit op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC en Stadia. De open world game komt daarmee twee dagen eerder uit dan sci-fi open world-shooter Cyberpunk 2077.

  Origineel bericht hieronder:

  Op Reddit wist een gebruiker een screenshot te maken van de Amazon Italië-pagina waarop de releasedatum van 15 oktober is te zien. De pagina werd vrij snel weer aangepast met de releasedatum 31 december 2020, een plaatsvervangende datum. De screenshot van de Reddit-gebruiker is inmiddels op verschillende pagina's te vinden.

  Ubisoft zelf heeft natuurlijk nog niets officieel bekendgemaakt. Voor nu blijft de releasedatum dan ook nog een gerucht, maar het zou niet de eerste keer zijn dat vroegtijdig informatie van een Ubisoft-titel opduikt. Voor Valhalla gebeurde dit al eerder toen de setting van de game lekte.

  Assassin's Creed Valhalla gameplay details

  Eerder deze maand werden de eerste gameplay details over de nieuwe Assassin's Creed aangekondigd tijdens een Inside Xbox. Waar gameplay beloofd werd door Ubisoft, waren veel fans teleurgesteld doordat er van gameplay weinig sprake was. In feite werden wel nieuwe beelden getoond die in-engine werden opgenomen, maar daadwerkelijke gameplay was het niet.

  Assassin's Creed Valhalla werd eind vorige maand aangekondigd door Ubisoft via een lange stream waarbij artwork voor de game werd getekend. Een dag later volgde de eerste cinematic trailer die bevestigde dat de game zich zou afspelen in de tijd van de vikingen. Het verhaal zal draaien om het conflict met Engeland, het land waar de vikingen op zoek zijn naar vruchtbare grond.

  Dit bericht is op 27 augustus 2020 bijgewerkt.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.