Kuifje Reporter: De Sigaren van de Farao is nu als game verkrijgbaar!

News
dinsdag, 07 november 2023 om 13:00
kuifje reporter de sigaren van de farao gameplay 1f1698321525
Iedereens favoriete reporter uit de Benelux is terug van weggeweest. Niet met een nieuwe film, serie of stripboek, maar in game-vorm. Kuifje Reporter: De Sigaren van de Farao is namelijk vanaf vandaag beschikbaar.
In de nieuwe game, die nu beschikbaar is op de PlayStation 5, ga je op stap met de razende reporter Kuifje en zijn trouwe viervoeter Bobby. De game gaat over één van de meest bekende verhalen van de pooulaire stripfiguur, waarin hij op zoek gaat naar het graf van de farao Kih-Oskh en de duistere geheimen die de tombe met zich meebrengt.
Het spel volgt de mechanieken van een traditionele avonturentitel waarbij het onderzoeken van de omgevingen en puzzels oplossen centraal staat. Actievolle momenten komen natuurlijk ook geregeld voor, bijvoorbeeld wanneer je een belangrijke kaart die weggeblazen wordt door de wind moet zien te vangen. Ook zul je in een vliegtuig de achtervolging inzetten. Via quicktime-events zal je hier gereed moeten zijn voor wat er op je pad komt.

Bekend verhaal in nieuw jasje

De game volgt het verhaal dat zijn oorsprong kent uit het stripboek gedrukt in 1934, dat vervolgens ook een verfilming kreeg in het eerste seizoen van de televisieserie De Avonturen van Kuifje uit de jaren ‘90. Nu kun je het verhaal zelf ervaren als game!
Kuifje Reporter: De Sigaren van de Farao is vanaf vandaag verkrijgbaar op de PlayStation 5. De PlayStation 4-versie verschijnt op 30 november. Spelers met een Nintendo Switch kunnen de avonturen van Kuifje volgend jaar beleven.

Populair Nieuws