Krijgt The Lord of the Rings serie dezelfde componist als de films?

News
maandag, 20 september 2021 om 16:30
the lord of the ringsf1632130763
De makers van de Lord of The Rings serie van Amazon zouden in gesprek zijn met de componist Howard Shore. De componist heeft ook de muziek gemaakt voor de films. Dit meldt Deadline.
Howard Shore won al drie Oscars voor de muziek die hij voor The Lord of the Rings trilogie heeft gemaakt, namelijk twee keer de 'Best Original Score' en een keer de 'Best Original Song'.
De muziek van de componist was ook te horen in The Hobbit films. Howard Shore is de enige persoon die meewerkte aan de films waar Amazon mee aan het onderhadelen is. Peter Jackson en andere mensen die aan de films hebben gewerkt, hebben geen rol in de productie van de nieuwe LOTR serie.
Hoewel seizoen 1 nog wel werd opgenomen in Nieuw-Zeeland. Vinden de opnames van seizoen 2 niet meer plaats in Nieuw-Zeeland. De serie wordt in het vervolg namelijk opgenomen in Engeland. Volgens Amazon zou dit zijn om meer te investeren in de studio's in Engeland. Er gaan alleen ook geruchten dat de keuze zou zijn gemaakt vanwege de strenge corona maatregelen die in Nieuw-Zeeland van kracht zijn.

Wanneer begint The Lord of the Rings serie?

The Lord of The Rings serie is een van de vele series die wegens corona vertraging heeft opgelopen. De serie had eigenlijk eerder te zien moeten zijn, maar komt nu uit op 2 september 2022. De serie heeft nog geen officiële naam gekregen, maar houdt mogelijk de titel The Lord of the Rings. Net zoals de filmtrilogie speelt de serie zich af in Middle-Earth, maar vele decennia eerder en gaat onder andere over de eerste poging van Sauron om de macht te krijgen. Omdat de show een Original is van Amazon zal de serie alleen te zien zijn op Amazon's Prime Video.

Populair Nieuws