Krijgt Giancarlo Esposito een rol in Far Cry 6?

News
maandag, 06 juli 2020 om 9:00
Giancarlo Esposito heeft een rol in een aankomende videogame. Welke game het is en wie hem ontwikkelt, is niet bekend. Maar er gaat een gerucht dat het om Far Cry 6 zou gaan.
Giancarlo Esposito, bekend van Breaking Bad en The Mandalorian, speelt in een aankomende grote game. Dat onthulde hij in een recent interview met Collider (rond 10.38 in de video). Esposito zelf kon nog niets zeggen over welke game het is, behalve dat het 'enorm' is. Toch zijn er geruchten opgedoken over welke titel het zou zijn.
De website Gamereactor beweerde kort na het interview vrij stellig dat het om Far Cry 6 zou gaan. Ook werd er beweerd dat het niet lang zal duren voor we Esposito in actie zullen zien, aangezien Ubisoft Forward op 12 juli plaats zal vinden. Het logische gevolg van deze informatie zou zijn dat Far Cry 6 tijdens Ubisoft Forward wordt aangekondigd.
Opvallend genoeg is het Gamereactor artikel over de kwestie inmiddels verwijderd. Maar VG24/7 heeft een screenshot van de tekst weten te maken. Het is onduidelijk waarom het oorspronkelijke artikel is verwijderd.

Ubisoft Forward

Ubisoft Forward zal op zondag 12 juli plaatsvinden om 21.00 Nederlandse tijd. Als Far Cry 6 hier wordt aangekondigd zou dat de eerste publieke erkenning zijn van het bestaan van deze game. In de aankondigingsvideo van het evenement is te zien dat onder andere Assassin’s Creed Valhalla en Watch Dogs Legion een zekerheid zijn voor Ubisoft Forward.

Populair Nieuws