Is dit waar en wanneer de PlayStation 5 onthulling plaats zal vinden?

  Het gonst al een heel tijd van de PlayStation 5 geruchten. Hoe ziet de console eruit? Wanneer en waar is de onthulling? De puzzelstukjes vielen voor een online speurder op Reddit ineens op hun plek. De datum en tijd van de PS5 onthulling lijken achterhaald te zijn, maar niets is nog bevestigd door Sony.

  Sony

  De fanatieke Reddit gebruiker /u/PennyOhms zette alle hints op een rijtje en lijkt het mysterie ontrafeld te hebben rondom de datum en plaats van de PS5 onthulling. Hoewel dit een gerucht blijft, lijkt alles aan te sluiten.

  Pennyohms gebruiker ging op het internet rondkijken om de 'aanwijzingen' die er zijn met elkaar te verbinden. Hij pakte de geruchten rondom de onthulling in februari dit jaar om een tijdvak te bepalen. Daarna pakte hij de informatie over de afwezigheid van Sony tijdens E3 erbij en de melding dat Sony de console 'tijdens een eigen evenement' onthult.

  Is dit de plaats en tijd van de PS5 onthulling?

  Na wat zoekwerk was het voor de online detective gesneden koek. De Sony Hall is namelijk op 29 februari gesloten wegens een privé evenement. Er is de rest van de dag niets anders gepland in het gebouw. Als je bedenkt dat de PlayStation 4 ook rond deze dag in 2013 is aangekondigd heeft zou dit qua datum best kunnen.

  Een andere datum is volgens /u/PennyOhms ook nog mogelijk. Een week eerder, op 24 februari is er namelijk ook een privé aangelegenheid in de Sony Hall gepland. Ook deze datum past in de puzzel. Zou dit de datum en plek van de PS5 onthulling zijn?

  Een goede theorie van de Reddit speurder. Totdat Sony iets loslaat blijft dit alleen wel een gerucht en mogen we niets aannemen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.