Krijgen Freaky Friday en Mean Girls een vervolg?

News
zondag, 13 november 2022 om 11:30
schermafbeelding 2022 11 13 om 112225f1668335029
Lindsay Lohan is terug in de filmwereld met een nieuwe kerstfilm op Netflix, genaamd Falling for Christmas. Deze film moet natuurlijk gepromoot worden, maar tijdens haar interview bij The Tonight Show starring Jimmy Fallon werd haar ook gevraagd naar haar vorige films Freaky Friday en Mean Girls.
Lindsay Lohan heeft een lange lijst aan iconische filmrollen, waaronder Cady in Mean Girls en Anna in Freaky Friday. Tot de dag van vandaag wordt op drie oktober nog steeds Mean Girls-dag gevierd (dit was de dag waarop Aaron Samuels Cady de datum vroeg) en wordt de film nog regelmatig gequoot. Een vervolg, ook al is het bijna twintig jaar later, zou dus geen gek idee zijn. Jimmy Fallon vroeg Lohan er daarom ook naar in zijn talkshow, maar volgens Lohan is het aan Tina Fey, die het script voor de film heeft geschreven.

Freaky Friday 2

Ook vroeg Fallon naar een vervolg op Freaky Friday. Jamie Lee Curtis, die naast Lohan de hoofdrol in de film speelde, zei vorige maand bij The View namelijk geïnteresseerd te zijn in een vervolg. Curtis heeft zelfs al een idee: Lohan als een ‘sexy oma’. ‘’Laat mij de oma zijn die van plek verwisselt, zodat Lindsey de sexy oma kan zijn die nog steeds gelukkig is met Mark Harmon in alle manieren waarop je gelukkig zou zijn met Mark Harmon.’’ Harmon speelde de verloofde van Curtis in de oorspronkelijke film.
Aan Fallon laat Lohan weten dat Curtis haar benaderd heeft voor een mogelijk vervolg.
Zowel Lohan als Curtis willen dus een tweede Freaky Friday-film maken. Curtis heeft haar idee al gepitcht bij Disney, maar of Disney dat ziet zitten is nog niet bekend.

Populair Nieuws