Dikke korting op elektrische scooter bij MediaMarkt

News
woensdag, 20 april 2022 om 16:30
De zon staat weer steeds hoger aan de hemel, dus het is steeds aantrekkelijker om niet steeds de auto te pakken. Nou pakken we in Nederland natuurlijk graag de al dan niet elektrische fiets, maar er zijn nog meer opties. Zo kun je ook op weg met een elektrische scooter.
Er zijn steeds meer elektrische voertuigen te verkrijgen, van auto's tot fiestsen tot scooters. Dat is mooi voor het milieu en handig als je ergens snel heen wil, maar ze zijn vaak nogal prijzig. Je kunt nu alleen een mooie deal meepakken op een Xiaomi elektrische scooter bij MediaMarkt.

Elektrische scooter van Xiaomi

Xiaomi kennen we natuurlijk vooral van smartphones, maar het bedrijf houdt zich met veel meer soorten elektronica bezig. Ook voor je vervoer kun je bij Xiaomi terecht, bijvoorbeeld met de Xiaomi Mi Electric Scooter 1S. Deze elektrische scooter kun je nu met een mooie korting scoren bij MediaMarkt.
Voor onder de vierhonderd euro kun je deze scooter in huis halen. Voor een elektrisch voertuig, hoe klein ook, betaal je doorgaans toch echt een stuk meer. Dit is dan ook een aardige meevaller als je een snellere manier zoekt om even een klien boodschapje te doen bij de buurtsuper.
Heb je geen interesse in een elektrische scooter, maar wil je toch een dealtje meepakken? Niet getreurd, MediaMarkt heeft nog veel meer deals lopen op heel andere tech. Bij bol.com kun je goed terecht als je op zoek bent naar een nieuwe game.

Populair Nieuws