Koop nu een PS5 direct bij Sony!

News
dinsdag, 18 januari 2022 om 9:30
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Nu is het tijd om je kans te pakken. Sony is een inschrijving gestart voor de verkoop van de PS5 via de eigen Store.
Ondanks dat de PlayStation 5 al ruim een jaar geleden op de markt verscheen is de console nog steeds enorm moeilijk te krijgen. Steeds als er exemplaren beschikbaar komen, zijn die in no-time uitverkocht. Diverse verkoopkanalen hebben daarom al allerlei ludieke acties en lotingen bedacht om de beschikbare voorraad zo eerlijk mogelijk te verdelen.
Dat is nodig ook, want scalpers liggen steeds op de loer om de beschikbare exemplaren op te kopen om vervolgens voor veel geld door te verkopen. Er is Sony en de verkopers veel aan gelegen om de beschikbare voorraad in handen van gamers te krijgen.

Sony gaat nu de verkoop van een gelimiteerde voorraad in eigen hand nemen en in diverse Europese landen via het eigen verkoopkanaal aanbieden. Nederlanders hebben geluk, samen met de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Frankrijk, België en Luxemburg mogen ook Nederlanders zich inschrijven.

Sony past bij de verkoop de methode van intekening toe. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven, nadat ze inloggen met hun PSN account. Er kan dus alleen ingeschreven worden als je al over een PSN account beschikt.
ps5 kopenf1642450243

PS5 direct bij Sony kopen

Diegenen die zich intekenen voor aankoop van een PS5 weten niet zeker dat ze daadwerkelijk een console kunnen kopen. Sony geeft aan dat zij zelf contact op zullen nemen met de geselecteerden.
Het is dus van groot belang dat je een PSN account hebt dat gekoppeld is aan een geldig emailadres waar je ook daadwerkelijk de beschikking over hebt. Bovendien geeft Sony aan dat de registratie ook in een melding 'Sold Out' kan eindigen. Het is dus zaak er snel bij te zijn!

Registreer je hier voor de aanschaf van een PS5 bij Sony