Komt Ragnar terug in Vikings seizoen 7?

News
zondag, 03 januari 2021 om 9:30
vikings 2f1667989541
Na lang wachten en veel twijfel werd een paar weken geleden de trailer van seizoen 7 van Vikings online gezet. We zagen natuurlijk een hoop bekende gezichten van onze favoriete Vikingen, maar er gaan ook geruchten over een oude bekende die eventueel terugkeert. Ragnar Lothbrok zou nog wel eens een rol kunnen spelen in seizoen 7.

Hoe is dat mogelijk?

Het zou erg bijzonder zijn als Ragnar Lothbrok voor zou komen in seizoen 7, want hij kwam in seizoen 4 al tot zijn einde. Dus hoe zou hij een rol kunnen hebben in het laatste seizoen van de serie? In de trailer kregen we hem in ieder geval te horen. ‘Iedereen zal je altijd onderschatten, hiervoor moet je ze laten boeten’ is wat hij zegt.
Gezien het spirituele element dat eerder in Vikings voorkwam, is de kans erg aanwezig dat we Ragnar zullen zien als een soort geest in de gedachten van één van zijn zoons. We kregen al eerder bepaalde hallucinaties te zien in Vikings. Zo zag Ragnar meerdere keren Odin en sprak Bjorn aan het einde van seizoen 5 met ‘The Seer’ terwijl hij al lang overleden was.

Wat kunnen we verwachten?

Vikings seizoen 7 zou nog wel eens ontzettend spectaculair kunnen gaan worden. In de trailer is te zien dat Bjorn Ironside zijn wonden overleefd heeft en het opnieuw op zal gaan nemen tegen zijn broer Ivar The Boneless en prins Oleg uit Rusland. Seizoen 7 zal het laatste seizoen van Vikings zijn, dus bereid je voor op een spektakel!
Wat verwachten jullie van seizoen 7 van Vikings? En denken jullie dat we Ragnar terug zullen gaan zien?

Populair Nieuws