Sephiroth komt naar Super Smash Bros. Ultimate

News
vrijdag, 11 december 2020 om 1:09
sephiroth smash brosf1607645442
Tijdens The Game Awards is bekendgemaakt dat Sephiroth naar Super Smash Bros. Ultimate komt. Als onderdeel van de tweede Fighter Pass komt het personage naar de game. Het is de derde DLC-vechter voor de tweede uitbreidingspas van de bekende Nintendo brawler.
Niemand minder dan Sephiroth uit Final Fantasy VII komt naar Super Smash Bros. Ultimate. De bekende schurk opende de show en heeft al zijn iconische aanvallen en vermoord in de trailer zelfs Mario. Duidelijk is dat Cloud nog een appeltje te schillen heeft met de schurk, want de twee zijn in constant gevecht met elkaar gedurende de trailer. Het personage komt deze maand nog uit. Een precieze datum is niet gegeven.

The Game Awards 2020 zit vol verrassingen

The Game Awards 2020 bracht ook dit jaar weer een groot aantal aankondigingen met zich mee. Zo werden er meer dan tien nieuwe games onthuld en volgden ook updates voor een aantal eerder aangekondigde titels. Een deel hiervan werd ook in de pre-show aangekondigd. Deze begon al om 00.30 uur Nederlandse tijd.
De show zag een nieuwe trailer van Dragon Age en de onthulling van een nieuwe Perfect Dark game. Ook werd een vervolg op Ark uit de doeken gedaan. Hierin speelt niemand minder dan Vin Diesel de hoofdrol.

Populair Nieuws