Perfect Dark onthuld door The Initiative

News
vrijdag, 11 december 2020 om 1:21
perfect darkf1632471060
The Initiative heeft eindelijk haar eerste game onthuld tijdens The Game Awards 2020 en het is Perfect Dark. De nieuwe studio onder Xbox Game Studios bestaat uit een scala aan veteranen uit de game-industrie. In de eerste trailer worden beelden getoond van een wereld die flink te lijden heeft.
In de eerste trailer van Perfect Dark wordt een voorproefje gegeven door middel van een CGI-trailer. Deze geeft nog geen goed idee van de gameplay, maar dat is logisch. De makers vertellen namelijk voorafgaand aan de trailer dat de game nog in een vroeg stadium van productie zit. Een release periode werd dan ook niet gegeven.
The Initiative wordt geleid door Darrell Gallagher, voormalig werknemer van Crystal Dynamics. De studio werd in 2018 opgericht en werkt vanuit Santa Monica.
Perfect Dark is natuurlijk de iconische shooter van Rare die oorspronkelijk in 2000 uitgebracht werd. Sinds de release (en het vervolg) werd lang gesmeekt door fans om een nieuw deel in de serie. Iets meer dan twintig jaar later is nu eindelijk het volgende deel in de reeks aangekondigd.
perfect dark 1

The Game Awards 2020 boordevol verrassingen

The Game Awards 2020 bracht ook dit jaar weer een groot aantal aankondigingen met zich mee. Zo werd Sephiroth voor Super Smash Bros Ultimate uit de doeken gedaan. Tevens werd er gameplay van NieR Replicant getoond.
De show zag een nieuwe trailer van Dragon Age en Sephiroth die naar Super Smash Bros Ultimate komt. Ook werd een vervolg op Ark uit de doeken gedaan. Hierin speelt niemand minder dan Vin Diesel de hoofdrol.

Populair Nieuws