Komt er ook een His Dark Materials seizoen 4?

News
woensdag, 07 december 2022 om 12:00
his dark materials 2f1610460414
Het is een feit: His Dark Materials seizoen 3 is sinds gisteren te bekijken op HBO Max. Door de fans werd er lang uitgekeken naar de fantasy serie. De vraag is nu wellicht of én wanneer His Dark Materials seizoen 4 komt.
Wat betreft een volgend en dus vierde seizoen van His Dark Materials kunnen we kort zijn. Die komt er niet. Het derde seizoen dat dus gisteren gelanceerd is, is het laatste seizoen van de fantasy serie.

Bekijk nu His Dark Materials seizoen 3

Sinds gisteren staan de eerste twee afleveringen van His Dark Materials op HBO Max. Beide afleveringen duren bijna een uur. De serie vertelt het verhaal van Lyra (Dafne Keen) en een geheel andere wereld. Al snel komt er een heel complot aan het licht met allemaal gestolen kinderen. In dit derde seizoen moeten alle puzzelstukjes opgelost worden.
Ook de eerste twee sezoenen van de serie zijn te bekijken op HBO Max, de streamingdienst die dit jaar in Nederland gelanceerd werd. Seizoen één heeft acht afleveringen en seizoen 2 telt er zeven. Ook dit laatste seizoen zal acht afleveringen tellen zoals het eerste seizoen, waarvan elke dinsdag een nieuwe aflevering gelanceerd wordt.

Boeken van His Dark Materials lezen?

De fantasy serie is gebaseerd op de boekenreeks van Philip Pullman. Als je dus meer wilt weten over de alternatieve wereld die hij bedacht heeft, kun je die boekenreeks dus lezen.

Populair Nieuws