Komt er eindelijk een nieuwe Spyro game aan?

News
woensdag, 11 januari 2023 om 17:30
spyro reignited trilogyf1673448692
Spyro is één van de meest iconische game-figuren, maar het paarse draakje heeft al lang geen nieuwe game meer gehad. Mogelijk komt daar in 2023 eindelijk verandering in.
We hebben al lang niks meer van Spyro gehoord, maar ontwikkelaar Toys For Bob heeft eindelijk een teken van leven gegeven voor het bekende draakje. De studio heeft op Twitter namelijk een moodboard geplaatst, om te laten zien waar het allemaal mee bezig is voor 2023.
Zo is op het moodboard Ghost te zien, evenals een voodoo-masker. Dat refereert naar het werk dat de ontwikkelaar verricht voor Call of Duty Modern Warfare 2 en de online battle arena game Crash Team Rumble die dit jaar moet uitkomen.
Maar verstopt in het hoekje vliegt ook Spyro. Er is nog geen nieuwe game van het karakter aangekondigd, dus mogelijk komt dat eraan in 2023 - of het is een referentie naar de verschijning van het personage is Crash Team Rumble.

Al geen nieuwe Spyro meer gezien

Het zou hoog tijd zijn voor een nieuwe game met Spyro in de hoofdrol. In 2019 kwam nog de Spyro Reignited Trilogy uit, die door Toys For Bob werd gemaakt. Voor de laatste game daarvoor moeten we alleen helemaal teruggaan naar 2008, toen The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon verscheen. Het is dus te hopen voor de fans dat er eindelijk een nieuw project met Spyro in ontwikkeling is.
Het zou ook niet de eerste keer zijn dat Toys For Bob nieuw leven blaast in een geliefde franchise. De studio maakte eerst nog de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, om dat op te volgen met Crash Bandicoot 4: It's About Time.