PS5 gameplay trailer Ratchet & Clank Rift Apart introduceert Rivet

News
maandag, 26 april 2021 om 17:00
ratchet and clank rift apartf1611146102
Het heeft even geduurd maar Sony heeft eindelijk de naam onthuld van de mysterieuze vrouwelijke Lombax in Ratchet & Clank: Rift Apart. Er waren al een tijdje veel mensen aan het raden wat haar naam kon zijn en op Reddit heeft een gebruiker de naam blijkbaar ver van te voren al weten uit te vogelen. Het nieuwe personage heet Rivet en in de PS5 gameplay trailer zien we hoe gelijk de nieuwe Lombax is aan de huidige Ratchet.
We hebben een nieuwe PS5 gameplay trailer mogen aanschouwen van Ratchet & Clank: Rift Apart. Het was niet alleen een leuke trailer, maar we hebben ook eindelijk de naam van de nieuwe Lombax te horen gekregen. Het duurde enige tijd, maar geduld loont! Rivet is de naam van de nieuwe Lombax. Ze is een verzetsstrijder uit een andere dimensie waar al het leven in gevaar wordt gebracht door de kwaadaardige keizer Nefarious.

Meer gameplay van Rift Apart?

In de PS5 gameplay trailer zien we een aantal nieuwe locaties die we mogen verwachten in de game, die op 11 juni moet uitkomen. Nefarious City is compleet nieuw en er zijn een aantal klassieke locaties met een andere uitstraling. Dat komt doordat deze zich in een andere dimensie bevinden, zoals Sargasso en Torren IV. Naast nieuwe locaties zien we ook een aantal wapens goed in actie en dat ziet er allemaal veelbelovend uit.
Voor nog meer gameplay hoeven we niet lang te wachten. Er staat onderaan de blogpost van Sony namelijk een heel positief bericht! In de volgende State of Play van Sony, staat Ratchet & Clank: Rift Apart volledig in de schijnwerpers. Deze vindt plaats op 29 april om 23:00 uur Nederlandse tijd. Er is tijdens deze State of Play ruim 15 minuten nieuwe gameplay te zien met hopelijk meer details over het nieuwe personage!

Populair Nieuws