Komt er binnenkort een nieuwe State of Play aan?

News
woensdag, 15 december 2021 om 13:00
Sony komt ergens deze maand met een nieuwe State of Play, ten minste dit zijn geruchten die rondgaan. Twitteraar Foxygames_UK deelt dit gerucht ook. Mocht er inderdaad een nieuwe State of Play komen, dan zou deze de laatste van het jaar zijn.
Om de zoveel tijd komt Sony weer met een nieuwe State of Play. Dit is een livestream waarin nieuws wordt gebracht over bepaalde games en ander PlayStation nieuws. Het evenement wordt meestal een paar dagen van tevoren aangekondigd, dus het is best mogelijk dat er deze maand nog één aan zal gaan komen.

Nieuws over Hogwarts Legacy

Een ander twitteraccount genaamd LatestPS5 beweert dat er nieuws zal worden getoond over Hogwarts Legacy. Dit account zegt dat ze het nieuws van betrouwbare bronnen hebben vernomen.
Volgens LatestPS5 zou het oorspronkelijke plan van Warner Bros. zijn geweest om de onthulling te doen tijdens The Game Awards, maar dit is op het laatste moment niet doorgegaan. Volgens het account zou de game dus alsnog worden getoond dit jaar tijdens de aankomende State of Play.
Voor nu zijn dit dus allemaal geruchten, dus het enige wat we kunnen doen is afwachten. Eerst moet duidelijk worden of er überhaupt wel een State of Play door Sony zal worden gehouden en daarna moeten we nog eens zien of we tijdens deze mogelijke State of Play ook nieuwe informatie zullen krijgen over Hogwarts Legacy.

Populair Nieuws