Komt deze PS5 exclusieve game naar Xbox?

News
zaterdag, 05 november 2022 om 16:00
ghostwire tokyo 1f1647815224
Na Deathloop lijkt er nog een PS5 exclusieve game naar Xbox te komen. Een oplettende Xbox fan heeft namelijk een ontdekking gedaan.
Het lijkt erop dat de Bethesda game Ghostwire Tokyo, ook naar Xbox gaat komen. De game is eerder dit jaar exclusief uitgekomen op PC en PS5, maar mogelijk komt het dus naar meer platformen. Twittergebruiker Klobrille heeft namelijk in een artikel van Area een opmerkelijke foto gespot.
In de foto is een muur te zien, dat zich in het kantoor van Bethesda in Londen bevindt. Op de muur is een foto van Ghostwire Tokyo afgebeeld en er staat bij dat de game op Xbox Series X en S, PS5 en PC te spelen is. Dit is dus gek aangezien er nog niks officieel bekend is gemaakt over een release op Xbox. Het lijkt er dus op dat deze aankondiging er dus wel aan zit te komen.

Meer PS5 exclusives naar Xbox

Ghostwire Tokyo volgt hierbij Deathloop. Deze game was vorig jaar exclusief uitgekomen op de PS5 en PC, maar had een exclusiviteit waardoor de game niet op Xbox uitkwam. Deathloop is dit jaar ook naar de consoles van Microsoft gekomen. Het is ook niet gek dat games als Deathloop en Ghostwire Tokyo naar Xbox komen, aangezien het bedrijf begin dit jaar de uitgever van deze games, Bethesda, gekocht heeft.