Kom meer te weten over Poetin via Amazon Prime en NPO Plus

News
vrijdag, 14 januari 2022 om 15:00
pexels jeshootscom 1040160f1629275135
Rusland en Oekraïne zijn volop in het nieuws de laatste weken de spanningen lopen hoog op, met als hoofdrolspeler: Vladimir Poetin. Mensen die wat meer achtergrondinformatie willen over de Russische leider kunnen terecht bij Amazon Prime en NPO Plus.
Gezien de recente spanningen die er weer zijn tussen Rusland en het Westen over de situatie in Oekraïne wil je misschien wel meer te weten komen over Vladimir Poetin, de leider van Rusland. Wat zijn ideeën zijn en hoe hij is als persoon. Daar zijn een aantal documentaires over gemaakt die je daar meer over kunnen vertellen. Twee van deze docu's zijn te vinden op deze streamingsdiensten.

Wat voor docuseries zijn er te zien over Vladimir Poetin?

Op NPO Plus staat Putin: A Russian Spy Story. Het is een documentairereeks bestaande uit drie afleveringen. De documentaire gaat over Putins tijd bij de KGB, de geheime dienst van Rusland. In de documentaire is te zien hoe hij daar terecht is gekomen en hoe hij daar de leider is geworden die hij momenteel is van Rusland.
Op Amazon prime staat Putin: His Way. Het is een tweedelige documentaire uit 2018 en bestaat uit verschillende exclusieve interviews van de president. De documentaire gaat ver in detail over het leven van Poetin en zelfs over zijn jeugd. De documentaire gaat dus ook meer over de persoon Poetin in plaats van alleen de politieke kant, maar geeft daardoor wel een goed beeld van hoe hij is.

Populair Nieuws