Knuckles neemt het op tegen nieuwe vijanden in eerste trailer voor spin-off serie

News
zondag, 11 februari 2024 om 10:30
sonic the hedgehog 2 nl st 4 jpg sd high copyright 2021 paramount pictures and sega of america incf1648822740
Het is een druk jaar voor Sonic the Hedgehog-fans. Niet alleen staat de derde film van de live-action franchise gepland voor december dit jaar, er verschijnt ook nog eens een spin-off serie over Knuckles. Voor deze serie heeft Paramount Pictures nu een eerste trailer én de releasedatum onthuld.
De Knuckles serie speelt zich af tussen de tweede en derde film volgt Knuckles (Idris Elba), die het niet zo makkelijk als Sonic vindt om zich aan te passen aan zijn nieuwe thuis. Waar Sonic graag wil relaxen, is Knuckles naar eigen zeggen een ‘echte echidna krijger’. Wie het tegenovergestelde is van een echidna strijder is Wade (Adam Pally), de hulpsherrif en vriend van Tom (James Marsden). Knuckles besluit daarom om hem te trainen, maar voormalige werknemers van Robotnik hebben andere plannen: zij willen Knuckles’ krachten gebruiken voor hun eigen plannen.

Wanneer verschijnt de Knuckles spin-off?

Knuckles verschijnt in de Verenigde Staten op 26 april op Paramount Plus en zal uit zes afleveringen bestaan. In Nederland kunnen we de serie verwachten op SkyShowtime. Wanneer de serie precies in ons land verschijnt is nog niet bekend. Sonic the Hedgehog 3 staat in de VS voor 20 december gepland. Waar deze film precies over gaat is nog niet bekend, maar het einde van de tweede film hintte er wel al op dat Shadow een rol zal spelen.
De Sonic the Hedgehog films en Knuckles zijn overigens onderdeel van een grote cinematic universe. Mochten de Knuckles serie en de derde film later dit jaar net zo’n groot succes worden als de eerste twee films, kunnen we wellicht nog andere spin-off series verwachten.