Update - Knab kampt met storing

News
maandag, 27 februari 2023 om 16:10
storingf1623744697
Je bent waarschijnlijk niet de enige als je op dit moment niet kan bankieren via Knab. Er zijn namelijk veel meldingen van een storing bij de bank. Veel klanten lijken problemen te hebben met de diensten van de bank.

Update - Knab storing alleen op iOS

Knab klanten die de app op een Android-toestel hebben kunnen als het goed is gewoon bankieren. Volgens Knab is er alleen op iOS apparaten sprake van een volledige storing. Wel kunnen Android gebruikers er last van hebben dat de app trager is dan de bedoelding is.
Oorspronkelijk bericht:
Het wil nog wel eens voorkomen dat de werkweek begint met een bankstoring. Ook deze week is het raak, dit keer bij Knab. Er zijn in de laatste uren veel meldingen binnengekomen op Allestoringen.nl, waar de piek nu al een tijdje net boven de 300 schommelt.
Dat is op zichzelf geen enorme storing te noemen, maar het is wel veel hoger dan gebruikelijk voor de bank. Bovendien maakt de huidige piek nog geen haast met dalen. Het heeft er op momenten naar uitgezien dat de storing bijna voorbij was, maar vervolgens kropen de meldingen toch weer omhoog.

Wanneer is de Knab storing voorbij?

Het is momenteel niet helemaal duidelijk wat de oorzaak is van de storing, of hoe grootschalig hij daadwerkelijk is. Knab zelf heeft wel op Twitter erkend dat er technische problemen zijn. De app kan daardoor trager zijn of klanten kunnen niet inloggen. Er wordt gezocht naar een oplossing.
Hopelijk kan die oplossing snel gevonden worden. Het komt vaak voor dat storingen snel voorbij zijn. Maar een storing die een halve dag duurt kan ook zeker voorkomen. Enig geduld is momenteel in ieder geval vereist van Knab-klanten.