‘Microsoft houdt Xbox Series X first party stream op 23 juli’

News
vrijdag, 03 juli 2020 om 8:00
xbox series xf1637772091
De vorige Xbox Series X showcase viel niet bij iedereen in de smaak, maar Microsoft geeft natuurlijk niet zomaar op. Het was dan ook al bekend dat er deze maand een volgende stream zou komen, gericht op first party games. Het lijkt erop dat deze op 23 juli wordt uitgezonden.
Volgens Jeff Grubb, die al vaker correcte informatie heeft gelekt, moet het volgende Xbox Series X evenement in de week van 20 juli plaatsvinden. Anonieme bronnen lieten VGC weten dat het specifiek om 23 juli gaat. Deze datum is ook in nieuwere tweets van Grubb te zien.
Dat Microsoft deze maand een evenement houdt is geen verrassing. Het bedrijf heeft namelijk het plan opgevat om tot de release van Series X maandelijks informatie te delen. Bovendien liet de officiële Halo website al weten dat er in de Xbox 20/20 presentatie van juli informatie zou zijn over Halo Infinite.

Meer first party games

Halo Infinite zal natuurlijk niet de enige first party game zijn in de stream. Zo zou de nieuwe studio The Initiative werken aan een nieuwe Perfect Dark game, volgens bronnen van VGC. Ook zijn er al langer geruchten dat er aan een nieuwe Fable game gewerkt wordt.
Of de Xbox Series X first party stream inderdaad op 23 juli wordt gehouden is nog niet door Microsoft bevestigd of ontkend. Ook is Halo Infinite de enige game waarvan zeker is dat tijdens de stream te zien zal zijn. De rest van deze informatie moet dan ook nog even met een korrel zout genomen worden.

Populair Nieuws