Dit is wat we willen zien in seizoen 7 van The 100

  Het duurt niet lang meer voor het zevende en laatste seizoen van The 100 voor de deur staat. Producer Jason Rothenberg heeft in meerdere interviews een keer gezegd dat het laatste seizoen van The 100 een groots én bevredigend einde zal hebben. Maar na de mega spannende cliffhanger van seizoen 6 zijn er toch wel een paar dingen waar we aankomend seizoen meer over willen weten. Hier zijn er een paar!

  The Anomaly

  De Anomaly is in seizoen 6 een groot mysterie geweest en om eerlijk te zijn is dat het nog steeds. De groene mist midden in Sanctum heeft in seizoen 6 al genoeg vreemde dingen laten gebeuren, dingen waar aan het einde van het seizoen nog steeds geen verklaringen voor zijn. Zo komt Octavia ongedeerd en genezen van al haar verwondingen terug nadat zij de mist instapte en kwam Diyoza zelfs helemaal niet terug.

  Ondertussen zijn er veel theorieën van fans opgedoken die zeggen dat de mist iets met tijdreizen te maken kan hebben. In een van de laatste scenes van het seizoen zien we Diyoza’s dochter Hope wanneer de mist weer verschijnt. Alleen is ze hier een jonge vrouw terwijl ze nog niet eens geboren was toen Diyoza in de mist verdween.

  Aangezien de mist zo’n grote rol had in de cliffhanger en waarschijnlijk ook een belangrijke rol gaat spelen in het aankomende seizoen zullen we hier zeker antwoorden op krijgen.

  The Flame

  Wanneer de vlam tegen het einde van seizoen 6 uit Madi wordt gehaald, lijkt dit het einde van de vlam te zijn. Dit konden we tenminste merken uit Gia’s hart verscheurde blik. Dit zou betekenen dat het tijdperk van de Commanders dan toch definitief voorbij is. Maar is de vlam wel dood? En als de vlam dood zou zijn, hoe zit het met de Commanders in de vlam? Hopelijk krijgen we hier in seizoen 7 een duidelijker antwoord op.

  The CW Network (The CW)

  Bellarke

  Vanaf vrijwel het begin van de serie wordt er steeds omheen gedraaid, maar na 6 seizoen van the 100 is vrijwel iedereen het erover eens: Bellamy en Clarke hebben zoveel chemistry met elkaar. Beide personages hebben ondertussen ontzettend veel meegemaakt en zijn gegroeid tot ijzersterke karakters die in tijden van nood vaak op elkaar konden leunen. Met hun vriendschap zit het wel goed, aangezien we in seizoen 6 duidelijk hebben gezien hoeveel Bellamy om Clarke geeft, maar zou het kunnen leiden tot een romantische relatie? Dit is iets wat fans zich al jaren afvragen en aangezien seizoen 7 het allerlaatste seizoen is van The 100 mag er toch eindelijk wel een helder antwoord uit komen.

  Een Happy Ending

  Door alle gebeurtenissen en conflicten is het soms makkelijk om te vergeten hoe jong de personages van The 100 zijn en hoeveel zij tot nu toe allemaal hebben meegemaakt. Met vrijwel elk seizoen een nieuwe vijand erbij en andere bedreigingen hebben de personages genoeg meegemaakt en ook genoeg dierbaren verloren. Daarom hopen we dat de core-cast het einde van de serie levend zullen halen en de kans krijgen om echt te leven in plaats van te overleven.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.