Dit zijn de 6 bekendste Tiktokkers

Article
dinsdag, 24 maart 2020 om 10:05
tiktok10f1579339080
Tiktok is tegenwoordig één van de bekendste platformen op social media. Tiktok life hacks, dansjes en grappige filmpjes zijn enorm populair. Ook zijn er mensen op Tiktok, Tiktokkers die miljoenen volgers en fans hebben.

Loren Gray

Loren Gray heeft op Tiktok de meeste volgers op Tiktok. Ze heeft maar liefst 39,3 miljoen volgers. Loren is 17 jaar en is in 2015 begonnen op Musical.ly, wat nu dus Tiktok heet. Naast Tiktok is ze actief op Instagram met 18,6 miljoen volgers en YouTube met 3,68 miljoen volgers. Ook heeft ze verschillende nummers uitgebracht de afgelopen jaren zoals Queen, Kick You Out en My Story. Als muzikant heeft ze dan ook een platencontract. Op Tiktok doet Loren voornamelijk dansjes die miljoenen views krijgen.

TikTok

Net zoals Instagram heeft Tiktok een eigen account. Het account van Tiktok heeft 37 miljoen volgers. Op het account worden verschillende hypes op Tiktok geplaatst van Tiktokkers. Ook krijg je een kijkje achter de schermen van hoe mensen een Tiktok maken. Als er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden op de app, dan plaatst Tiktok dat op zijn account. Als je graag wil weten wat er trending is op Tiktok moet je het account van Tiktok sowieso volgen.

Zach King

Zach King is een Amerikaanse Vine star. Naast Tiktok is hij filmmaker en is actief op YouTube. Op YouTube heeft hij 5,88 miljoen volgers. Hij maakt altijd filmpjes waarbij je wel heel goed moet opletten wat hij doet. In zijn filmpjes laat hij verschillende magische trucjes zien. zijn eerste Tiktok, toen destijds musical.ly was een filmpje waarin hij probeerde te ontsnappen uit een cel. Dat filmpje heeft op dit moment 1,1 miljoen views op Tiktok.
tiktok6f1579339327

Baby Ariel

Ariel Martin, beter bekend als Baby Ariel heeft 30,3 miljoen. Ze is actrice en zangeres. Ze heeft in verschillende films gespeeld zoals Bixler High Private Eye en Zombies 2. Mede door Nickelodeon en Disney is ze bekend geworden. Ook Ook kan je liedjes van haar kennen, zoals Wildside en Perf. In 2015 begon ze met haar eigen campagne tegen pesten, genaamd #ArielMovement. Ze is zelfs in de Sims 4 te zien als een personage in de expansion pack Get Famous.

Riyaz Aly

Met 28,7 miljoen volgers op Tiktok is Riyaz Aly een influencer, modeblogger en acteur. Riyaz is 16 jaar en komt uit India. Op Tiktok doet hij voornamelijk lip-sync video´s. Riyaz is in 2017 begonnen met het maken van video´s op Instagram. Ondertussen heeft hij ruim 6,2 miljoen volgers op zijn Instagram. Op Tiktok vraagt hij altijd zijn volgers om een duet te maken met de hashtag #duetwithriyaz.

Charli D'Amelio

Charli D'Amelio is nog niet zo heel erg lang bekend Tiktok. In de zomer van 2019 is ze begonnen, maar ze heeft nu al 27,7 miljoen volgers op Tiktok. Ze danst voornamelijk op Tiktok en iedereen probeert haar dansjes na te doen. Ze danst op de meest populaire liedjes die er zijn. Vaak treed ze ook op bij evenementen. Ze heeft bijvoorbeeld op het evenement NBA All- Star opgetreden. Samen met 20 andere Tiktokkers maakt ze ook nog eens deel uit van een Tiktok- web groep Hype House.
Welke creators op TikTok volg jij allemaal?
Dit artikel is op 31 juli 2020 bijgewerkt.