Kirby Fighters 2 uit het niets uitgebracht voor Switch

  Nintendo heeft er een handje van om spontaan dingen te onthullen. Dat zien we vaak voorbij komen bij de Nintendo Direct uitzendingen, maar soms ook met games. Zo is vandaag ineens de vechtgame Kirby Fighters 2 uitgebracht voor Nintendo Switch.

  Kirby Fighters 2 is het vervolg op de originele vechtgame Kirby Fighters Deluxe, waarin je al met allerlei verschillende Kirby's ten strijde trok. Ook in deze game heb je de keuze uit verschillende Kirby's die elk hun eigen kracht hebben. Zo kun je met Sword-Kirby vijanden met een zwaard te lijf gaan, met Bell-Kirby iedereen met een bel aanvallen en met Parasol-Kirby je vijanden met je parasol het licht uit de ogen slaan. Naast talloze Kirby's keren bekende gezichten uit de Kirby franchise terug in de game, zoals King Dedede, Gooey en Meta Knight. Hierdoor komt het totaal aantal vechters in de game op meer dan 20 te staan.

  Het vechten in Kirby Fighters 2 gaat op de klassieke manier: je wint door de levensmeter van de tegenstander leeg te meppen. Hiervoor heb je per karakter een aantal unieke aanvallen tot je beschikking. Tijdens het vechten kun je erop rekenen dat er in de levels allerlei power-ups verschijnen die de strijd beïnvloeden. Bovendien zijn sommige levels voorzien van interactieve onderdelen die ook voor schade kunnen zorgen. Het vechten belooft hierdoor intenser dan ooit te zijn.

  Check hieronder de Kirby Fighters 2 trailer:

  Kirby Fighters 2 laat je niet alleen tegen elkaar vechten

  Hoewel Kirby Fighters 2 je vooral tegen elkaar laat vechten in de lokale multiplayer modi en de online multiplayer modi voor Switch Online abonnees, kun je ook genieten van een verhaallijn in de game. Hierin speel je meteen andere speler of een computergestuurde Buddy die met je meevecht. Het doel in de verhaallijn is om uiteindelijk de snode plannen van King Dedede weer te stoppen. Als laatste biedt Kirby Fighters 2 je een Single Hand modus, waarin je jezelf zo snel mogelijk door negen levels moet zien te knokken.

  Kirby Fighters 2 is vanaf nu te downloaden in de eShop voor 20 euro.

  Kirby Fighters 2

  Verkijgbaar vanaf 23 september 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.