Kingdom Hearts 4 officieel aangekondigd

News
zondag, 10 april 2022 om 17:28
kh4f1649592920
Het is nog niet zo lang geleden dat Kingdom Hearts fans erg blij waren met de release van Kingdom Hearts 3. Square Enix heeft sinds de release van KH3 dan ook niet stil gezeten, en laat voor het 20-jarig bestaan van de reeks games een teaser zien voor Kingdom Hearts 4. In de teaser zien we Sora weer terug maar deze keer in een nieuw jasje.

Stijlvolle nieuwe look

In de teaser kunnen we al zien dat de game er niet meer zo cartoony uit gaat zien als voorheen. Deze keer krijgen we een meer realistische stijl zo die van de recente Final Fantasy games. Dat is niet zo gek omdat er personages uit Final Fantasy ook in Kingdom Hearts zitten. Alleen beginnen de Square Enix games wel een beetje veel op elkaar te lijken. Sora ziet er spectaculair uit in de nieuwe beelden. Zo kunnen we al een klein beetje genieten van hoe de combat er uit gaat zien en over hoe geweldig deze nieuwe stijl is voor gezichtsuitdrukkingen.
kh 4 soraf1649937728

Ook nieuwe Kingdom Hearts mobile game in de maak

Ook mobiele gamers kunnen zich verheugen op een nieuwe Kingdom Hearts game. Square toont namelijk ook beelden van Kingdom Hearts Missing Link. Ook hier krijgen we hier dus wat gameplay van te zien. Het lijkt erop dat spelers kunnen gaan rennen door een grote stad en hier met allerlei soorten harteloze vijanden te kunnen vechten.
Als je het verhaal van Kingdom Hearts onder tussen helemaal kwijt bent kan je natuurlijk altijd beginnen bij The story so far editie die tot aan Kingdom Hearts 3 het verhaal bevat.