Kijk vanavond Ajax tegen Napoli in de Champions League op deze manier

News
woensdag, 12 oktober 2022 om 9:30
Na de afgang tegen Napoli in de eerste wedstrijd moet Ajax vanavond weer tegen de Italiaanse ploeg spelen. Op deze manier kan je live de Champions League wedstrijd kijken.
Hoewel Ajax de poulefase in de Champions League goed begon met een sterke overwinning op de Rangers, is het daarna snel in een neerwaartse spiraal terecht gekomen. In de Eredivisie heeft de ploeg meerdere wedstrijden op rij punten gemorst en tegen Liverpool waren de Amsterdammers vrij kansloos - ondanks de 2-1 uitslag.
Vorige week tegen Napoli werd het voorlopige dieptepunt bereikt. De koploper in de Serie A wist met maar liefst 6-1 te winnen van Ajax, wat een historische nederlaag was voor de Amsterdamse club. Vrijwel niks lukte aan de kant van Ajax, terwijl de voetballers van Napoli constant langs de verdediging vlogen.
Ajax zal er dan ook alles aan willen doen om de blamage van vorige week goed te maken vanavond, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De wedstrijd tegen FC Volendam in de Eredivisie verliep namelijk ook niet bepaald soepel, want de 4-2 overwinning liep bijna uit op een 3-3 gelijkspel.

Live Ajax vs. Napoli volgen

Wil je niks missen van de return in de Champions League, dan moet je vanavond inschakelen om 18:45 Nederlandse tijd. Dan begint namelijk de wedstrijd tussen Ajax en Napoli in het Diego Armando Maradona Stadium in Napels.
Om de wedstrijd live te kunnen kijken, moet je rond die tijd inschakelen op RTL 7 of Ziggo Sport Voetbal. Beide kanalen zender de wedstrijd live uit, dus je kan zelf kiezen welk commentaar je het beste ligt.