Kijk nu ook Netflix op de Google Nest Hub

  Iedereen die een Google Nest Hub heeft, kan nu ook van Netflix genieten. De slimme schermen waren eerder al te gebruiken voor apps als YouTube en Disney+. De slimme schermen van Google staan in menig huishouden in de keuken.

  Google heeft aangekondigd dat door het verkrijgen van de licentie van Netflix nu ook de rechten heeft om de streamingdienst uit te brengen op de Nest Hub. Wie de Nest Hub heeft, kan zijn Netflix-account simpel koppelen met je Google-account.

  Google Nest Hub is zowel voorzien van een touchscreen, maar is ook via spraak te besturen. Deze functionaliteit is vooral handig wanneer je vieze handen hebt van het koken.

  Google Nest Hub heeft ook nog een broertje

  Naast de bekende Google Nest Hub is er ook nog een Google Nest Hub Max. Deze is in Nederland alleen nooit officieel uitgebracht. In het buitenland kun je de Hub Max wel aanschaffen, maar dan ben je wel wat meer centen kwijt. Voor de normale variant kun je in Nederland wel gewoon webshops en winkels bezoeken.

  Wie toch liever naar Netflix kijkt op zijn TV, kan daar natuurlijk ook voor kiezen. Er zijn genoeg 4K-televisies te vinden die de allerbeste ervaring bieden. Wij hebben de beste 4K TV's alvast voor je op een rijtje gezet.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.