Kijk de JBL Quantum Dive in Challenger finale en win een toffe gaming headset!

News
vrijdag, 07 oktober 2022 om 12:00
jbl quantum dive in challenger toernooif1664978726
Op zaterdag 8 oktober vindt op Gameforce Utrecht de finale plaats van het JBL Quantum Dive in Challenger toernooi. Je kan de finale live volgen via Twitch en ook nog eens een toffe gaming headset winnen!
De laatste paar weken zijn er verschillende kwalificatierondes geweest voor het JBL Quantum Dive in Challenger toernooi. Deelnemers hebben met elkaar gestreden in populaire games als Call of Duty Warzone, Rocket League en Fortnite om een felbegeerde plek te bemachtigen in Team Morrog of Team Paraduze.
De teams onder leiding van de bekende streamers strijden namelijk tegen elkaar op 8 oktober om 13:00 uur op Gameforce Utrecht - de grootste gamebeurs van de Lage Landen. Het team dat het beste is in Call of Duty Warzone, Fortnite en Rocket League gaat naar huis met een prijzenpot van 1500 euro én de JBL Quantum 810 Wireless!

Win een JBL Quantum headset

Niet alleen de finalisten maken kans op een toffe headset, jij kan ook een JBL Quantum headset winnen. Volg je de finale van het JBL Quantum Dive in Challenger toernooi live, dan maak je kans op de gewilde gaming headset.
Om de headset te winnen hoef je niet aanwezig te zijn op Gameforce Utrecht. Je kan de finale namelijk gewoon volgen via Twitch en je weekend perfect beginnen als een gelukkige eigenaar van een JBL Quantum gaming headset!