Blood & Truth ontwikkelaar is bezig met PS5 game

News
dinsdag, 29 december 2020 om 16:45
blood truth review 1559335541f1577411526
De makers van de PlayStation 4 VR game Blood & Truth, SIE London, zijn aan het werk aan een nieuwe game voor de PlayStation 5. Dit wordt vermeld op de LinkedIn pagina van een medewerker van de ontwikkelaar. Ook is op een vacaturepagina te zien dat de ontwikkelaars op zoek zijn naar een hoofd online programmeur.

Nog niet veel bekend

Veel weten we nog niet over deze nieuwe game. Zo is er bijvoorbeeld nog niet bekend of dit opnieuw een VR game zal gaan worden en weten we ook nog niet waar het over zal gaan. Wel gaat het volgens de LinkedInpagina een grote titel worden, dus de verwachtingen mogen al wel een beetje hoog zijn.
Ook zijn ze op zoek naar een online programmeur, wat hoogstwaarschijnlijk zal betekenen dat de game ook online gespeeld zal kunnen worden. Helaas kunnen we dus nog helemaal niets zeggen over hoe dit eruit zal zien.

Kan nog even duren

De kans dat we deze game in het komende jaar te zien krijgen is niet heel groot. Zeker als het een VR spel zal worden zit het er dik in dat we nog een behoorlijke tijd zullen moeten wachten. Blood & Truth was voor een VR game behoorlijk groot, dus er is een grote kans dat een nieuwe ‘grote titel’ ook wel even zal duren. Daarnaast kwam deze titel pas anderhalf jaar geleden uit en lijkt het erop dat de productie van de nieuwe game nog niet heel erg ver is.
Wat hopen jullie te zien bij deze nieuwe grote titel van SIE London Studio? Hopen jullie op een nieuwe VR game voor de PlayStation 5 of dit keer liever een ander soort spel?

Populair Nieuws