Keanu Reeves bevestigt ontmoeting met Marvel-baas

News
dinsdag, 21 december 2021 om 19:00
Acteur Keanu Reeves heeft bevestigd dat hij Marvel-baas Kevin Feige heeft ontmoet. Maar de acteur heeft ‘nog’ geen rol te pakken gekregen in de MCU.
In 2019 vertelde Kevin Feige, Marvel-baas aan ComicBook.com dat hij Keanu Reeves, bekend van John Wick en The Matrix heeft ontmoet. Sindsdien is er niks meer bekendgemaakt over hun gesprekken. Maar we hebben nu eindelijk een update over het gesprek tussen de twee.
Reeves is niet de enige acteur waarbij het lang heeft geduurd voor hij een rol te pakken heeft gekregen in een Marvel-project. Zo werd er namelijk ook veel gepraat met Jake Gyllenhaal, voordat hij Mysterio speelde in Spider-Man.

Reeves heeft eerder al aangekondigd dat hij graag deel wil uitmaken van de MCU. Hij maakte eerder al deel uit van het DC-universum en speelde daar Constantine en kreeg in 2005 een gelijknamige film.

Keanu Reeves in The Matrix Resurrections

Voor nu licht de focus van Reeves op The Matrix Resurrections, waarin hij weer te zien zal zijn als Neo. Hij speelt de hoofdrol samen met Carrie-Anne Moss. Moss heeft al eerder een debuut gemaakt in het Marvel-universum, in de Netflix-series Jessica Jones, The Defenders, Daredevil en Iron Fist.

The Matrix Resurrections is het vierde deel van de franchise en heeft eerder deze maand zijn eerste trailer gekregen. The Matrix Resurrections zou vanaf 23 december te zien zijn in de bioscoop in Nederland, ware het niet dat we in een harde lockdown zijn gegaan.

Populair Nieuws