Kat in Baldur's Gate 3 weer kaal geschoren na ophef

News
dinsdag, 03 oktober 2023 om 16:30
baldurs gate 3 headingf1690885752
Larian Studios heeft een belangrijke update doorgevoerd voor sommige spelers. Na ophef is een geliefde kat namelijk weer kaal geschoren door de ontwikkelaar.
De release van Baldur’s Gate 3 is een groot succes voor Larian Studios. De game wordt door veel spelers geprezen en qua score is het tot nu toe de beste game van 2023 op Metacritic. Maar fans zijn niet blij met alle veranderingen die Larian Studios doorvoert.
In de derde patch voor de game werd namelijk het uiterlijk van His Majesty aangepast, een kat in Last Light’s Inn. Volgens de studio had de kat het verkeerde model gekregen en ging hij door de update van een kale Sphynx naar een kat met een majestueuze vacht, ‘zodat hij zijn naam en karakter eer aan doet’.
De verandering viel alleen niet goed bij veel spelers. Zij waren namelijk gehecht geraakt aan de naaktkat in de herberg. Sinds de update is er dan ook ophef geweest op social media over het uiterlijk van de kat. Larian Studios geeft zich nu gewonnen aan de druk van de fans, want de studio heeft in een hotfix voor Baldur’s Gate 3 de geliefde kat weer kaal geschoren.

Meer content voor Baldur’s Gate 3?

Larian Studios is momenteel druk bezig met het updaten van de RPG en de port voor de Xbox Series X/S. Mogelijk gaat de studio ook nog aan de slag met extra content voor Baldur’s Gate 3. Volgens Larian Studios zelf zijn ze in overleg voor toekomstige DLC, maar is het nog niet duidelijk wat er precies op de planning staat.

Populair Nieuws