'Kamp Verstappen wil een nieuwe teamgenoot bij Red Bull'

News
dinsdag, 02 mei 2023 om 9:30
sergio perez max verstappen gp azerbeidzjan 2023f1683012381
Sergio Perez wist afgelopen weekend beide races te winnen in Baku, waardoor de achterstand op Max Verstappen kleiner is geworden. Naar verluidt botert het niet tussen de twee coureurs, waardoor kamp Verstappen een andere teamgenoot zou willen.
De afgelopen twee jaar is het Sergio Perez niet echt gelukt om een grote dreiging te vormen voor Max Verstappen. Aan het begin van 2022 wist de Mexicaan een aantal races te winnen en leek hij even een concurrent te worden, maar daar werd al snel een einde aan gemaakt. Nu ziet de coureur er sterker uit, maar is het natuurlijk de vraag of hij dat het hele seizoen kan volhouden.
Het is in ieder geval duidelijk dat Perez veel zelfvertrouwen heeft op het moment en voor de camera lijkt de relatie met Verstappen goed. Zo was de Nederlander ook lovend over zijn teamgenoot afgelopen weekend. Maar volgens Ralf Schumacher botert het juist niet goed tussen de twee achter de schermen. Dat meldt Speedweek.com.

“Het is een moeilijke relatie en het is vanuit mijn oogpunt duidelijk dat de kant van Verstappen een nieuwe teamgenoot wil. Deze geruchten hoor ik overal. Perez weet dat zijn tijd bij Red Bull Racing afloopt en vecht nu voor zijn kans om vooraan mee te doen, om te winnen.”

Wie zou de nieuwe teamgenoot worden?

Voorlopig heeft Perez in ieder geval nog een contract bij Red Bull Racing tot het einde van 2024, maar het verleden heeft uitgewezen dat dat geen garantie is op een stoeltje bij het team. Er liggen daarnaast kapers op de kust.
Yuki Tsunoda is dit seizoen erg gegroeid en weet op indrukwekkende wijze steeds voor de punten te strijden, ondanks dat hij in één van de slechtste auto’s van het veld rijdt. En dan is er natuurlijk nog Daniel Ricciardo, die volgens Christian Horner goede dingen laat zien in de simulator en volgens de teambaas weer helemaal lekker in zijn vel zit.

Populair Nieuws

Laatste Reacties