Microsoft kondigt Xbox Series X stream aan in plaats van conferentie

  De Game Developers Conference is dan wel uitgesteld, maar dat zegt niets over de geplande presentaties van Microsoft. Deze worden namelijk vanaf 17 maart gewoon live uitgezonden. Een van de aangekondigde streams zal over de Xbox Series X gaan.

  Microsoft

  Op Gamestack, de website van Microsofts softwarepakket voor ontwikkelaars, kondigt de consolefabrikant aan een stream te gaan organiseren. In totaal zullen er vijftien presentaties en panels te streamen zijn.

  Tijdens deze streams komen studios van Microsoft aan bod zoals The Coalition, Turn 10, Rare en Double Fine Studios. Zij vertellen wat over hun games, de studios en, naar verwachting, over projecten waaraan gewerkt wordt. Daarnaast zal er aandacht zijn tijdens de streams voor de veranderingen in de game-industrie.

  Een nieuw hoofdstuk

  Het interessantst zijn de streams rondom de komende Xbox Series X en Microsofts Project xCloud. Deze twee onderwerpen worden gecombineerd op de tweede dag om 20:40 Nederlandse tijd uitgezonden. De titel van de stream is 'Xbox Series X + Project xCloud = New Chapter in Gaming'.

  Vermoedelijk zal deze stream gaan over de mogelijkheden die er momenteel zijn met xCloud en de plannen die Microsoft in petto heeft voor ons. De streams beginnen op 17 maart en zijn te volgen via de Mixer- en Twitch-kanalen van Microsoft.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.