Gratis Xbox Games with Gold voor september 2020 aangekondigd

  Na Sony heeft ook Microsoft haar Xbox Games with Gold voor september 2020 bekendgemaakt. Komende maand mogen we aan de bak met The Division en meer!

  Voor de Games with Gold line-up van september 2020 is The Division de grootste game. De shooter speelt zich af in een fictieve wereld die compleet in chaos is vervallen. in die wereld ga je op pad met andere spelers om via RPG-elementen sterker te worden en natuurlijk de nodige vijanden naar hun grootje te sturen. De game heeft een co-op campaign modus en een versus modus waarin je het tegen elkaar opneemt.

  Naast The Division mogen we komende maand aan de slag met de kleurrijke game De Blob 2, de Point and click game The Book of Unwritten Tales 2 en Armed and Dangerous. Dit zorgt weer voor een lekker gevarieerde line-up voor zowel Xbox One als Xbox 360 bezitters.

  Games with Gold games voor september niet de hele maand te downloaden

  De Xbox Live Games with Gold voor september zijn niet de hele maand te downloaden. Microsoft kiest er altijd voor om de titels elkaar af te laten wisselen. De game zijn beschikbaar tussen onderstaande data:

  Armed and Dangerous

  Verkijgbaar vanaf 8 july 2009

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.