Jun Kazama keert terug in TEKKEN 8

News
vrijdag, 09 december 2022 om 14:30
xgn google image
Je leest het goed. Jun Kazama (moeder van Jin Kazama) maakt een comeback in de nieuwe TEKKEN 8 en het belooft veel spektakel.
Hieronder zie je de eerste verhaal- en gameplaytrailer van TEKKEN 8, waarin het volgende deel in de vechtgame-franchise wordt getoond. De game komt exclusief naar PlayStation 5, Xbox Series X?S en PC via Steam.
In de trailer krijgen we beelden te zien van de nieuwe Tekken game. Zo zien gedetailleerde karaktermodellen en hoe omgevingen kapot kunnen. Dit is allemaal ontworpen om straks de beste Tekken game neer te zetten.

Nieuwe gameplay

De nieuwe game bevat nieuwe gameplay gericht op “agressieve” tactieken. TEKKEN 8 behoudt de bekende vechtspel-identiteit van TEKKEN. Het spel zal voor zowel spelers en toeschouwers de spannendste ervaring uit de serie tot nu toe bieden, met omgevingen die zowel dynamisch als vernietigbaar zijn en viscerale schermschokkende aanvallen.
De trailer belicht ook een geheel nieuw speelmechanisme “Heat System”. Dit activeert agressieve aanvallen met speciale bewegingen en verbeteringen voor de vaardigheden van elk personage.

Nieuwe verhaallijn

TEKKEN 8 komt ook met een nieuwe dramatische verhaallijn “Fist Meets Fate”. De TEKKEN-serie staat op nummer één bij het Guinness World Record voor de langstlopende verhaallijn in videogames. In TEKKEN 8 wordt de tragische kant van de saga van Mishima en de Kazama bloedlijnen belicht.
Deze nieuwe saga begint waar het vorige verhaal eindigde, met een wereld die diep in de verwoestende oorlog tussen Kazuya Moshima en Jin Kazama zit. Jin wordt geconfronteerd met zijn eigen lot na een nederlaag van Kazuya. Jun Kazama de moeder van Jin keert terug in TEKKEN om het tij te keren in deze bloedvete.
In de trailer is ook te zien dat een aantal personages zal terugkeren zoal Paul Phoenix, Marshall Law. King. Lars Alexandersson en Jack-8. Spelers zullen herkennen hoe de modellen en animaties voor elk personage in TEKKEN 8 vanaf de grond zijn opgebouwd om het maximale uit de huidige generatie consoles te halen.

Populair Nieuws