Jos Verstappen nog niet helemaal tevreden met Red Bull Racing

News
dinsdag, 14 juni 2022 om 9:30
f1 max verstappen cockpitf1650619004
Na de Grand Prix van Monaco uitte Jos Verstappen veel kritiek op Red Bull Racing, het team van zijn zoon Max Verstappen. Nu is de voormalig F1-coureur een stuk meer tevreden, maar hij is nog niet helemaal content.
Het was een mooi weekend voor Red Bull Racing in Azerbeidzjan. Het team wist opnieuw een 1-2 te scoren en Max Verstappen heeft het gat met Charles Leclerc flink vergroot. Het verschil tussen de twee titelkandidaten is nu 34 is het voordeel van Verstappen. Zelfs Sergio Perez is de Ferrari-coureur nu voorbij gegaan, nadat de Monegask uitviel door een defecte motor.
Jos Verstappen kan daardoor nu wel met een tevreden gevoel terugkijken op de Grand Prix, in tegenstelling tot zijn tirade na de race in Monaco. Toch heeft de vader van Max Verstappen nog wel wat kritiek op het team van Red Bull Racing, zo laat hij weten in zijn column op Verstappen.com.

Weinig pole positions voor Verstappen

Momenteel moet Verstappen namelijk nog vaak Charles Leclerc voor zich dulden dit seizoen. De Ferrari-coureur heeft maar liefst zes pole positions al op zijn naam staan dit jaar, terwijl Verstappen er zelf maar eentje heeft behaald in Imola. Daardoor moet de Nederlander steeds de jacht openen in de race.
In Azerbeidzjan vloog Max Verstappen over het circuit en volgens Jos heeft dat ook te maken met de vorige race. 'Een gebrande Max is een nog beter Max', aldus zijn vader.

Populair Nieuws