Jon Snow heeft het zwaar door Game of Thrones spin-off

News
dinsdag, 13 december 2022 om 12:00
640px kit harrington by sachyn mitalf1670857776
Kit Harington verscheen op de Game of Thrones conventie in Los Angeles, waar hij ondervraagd werd over de Jon Snow vervrolgreeks die eerder dit jaar werd aangekondigd. Hoewel Harington niet veel kon zeggen over de ontwikkeling van de show, vertelde hij wel over hoe Jon Snow in de serie eindigde en wat met hem zou kunnen gebeuren nadat zijn personage Daenerys had vermoord.
“Ik denk dat als je het hem had gevraagd, hij het gevoel zou hebben dat hij er gemakkeljk vanaf was gekomen”, zei Harington tijdens het panel op de conventie zondagavond, volgens Entertainment Weekly.
“Als we hem aan het einde van de show in een cel vinden, bereidt hij zich voor om onthoofd te worden en dat wil hij ook. Hij is klaar. Het feit dat hij naar de muur gaat, is het grootste geschenk en ook de grootste vloek.”

Trauma's

Harington gaat verder: “Hij moet teruggaan naar de plek met al deze geschiedenis en zijn leven leiden door na te denken over hoe hij Dany heeft vermoord, hoe Ygritte in zijn armen stierf en over hoe hij Olly ophing. Hij moet nadenken over zijn trauma’s en dat is erg interessant.”

Hij is niet in orde

Zonder direct over de spin-off van Jon Snow te praten, vermeldde Harington in welke gemoedstoestand zijn personage verkeerde aan het einde van Game of Thrones en teaset hij indirect de spin-off serie.
“Dus ik denk dat wanneer we hem achterlaten aan het einde van de show, er altijd een gevoel is van… Ik denk dat we een soort kleine glimlach wilden dat alles in orde is. Maar hij is niet in orde,” zegt Harrington over Jon Snow.
kit harington at hbos 22game of thrones22 season 3 seattle premiere at cinerama 8579815116f1670857966
Eerder dit jaar onthulde Georde R.R Martin dat het Harrington was die op het idee kwam op de verhaallijn van Jon Snow voort te zetten in een nieuwe serie.
“Ja, het was Kit Harrington die ons op het idee bracht”, schreef Martin in juni van dit jaar in zijn blog. “Ik kan de je namen van de schrijvers niet vertellen, aangezien die nog niet zijn goedgekeurd. Maar Harrington heeft ze ook binnengehaald en ze zijn geweldig.”
Wanneer we de Jon Snow spin-off kunnen verwachten is nog onduidelijk.

Populair Nieuws