Je kunt nú al beloningen voor FIFA 21 FUT verdienen

  FIFA 21 is officieel nog niet eens uit, maar toch kun je nu alvast je FIFA 21 Ultimate Team voorbereiden. Ontwikkelaar EA heeft opties gegeven in FIFA 20 om jezelf alvast voor te bereiden op de komende game. FIFA 21 staat gepland voor een release op 9 oktober 2020.

  Wie de FIFA 20 Pre-Season speelt kan nu alvast beloningen vrijspelen voor FIFA 21 Ultimate Team. De FUT 21 gaat officieel pas van start wanneer de game in oktober verschijnt, maar EA motiveert je nu alvast om FIFA 20 nog even flink te spelen. Door FUT 20 te spelen kun je namelijk beloningen voor zowel FIFA 20 als het nieuwe deel vrijspelen.

  De verdiensten die je kunt behalen in FIFA 20 bestaan onder andere uit pakketten, verbruiksartikelen, leenitems voor spelers en in-game items. Door de eerste twee weken van de FUT Pre-Season te spelen, kun je allerlei uitdagingen en opdrachten voltooien. Wie dit doet, speelt de onderstaande beloningen vrij in FIFA 21:

  • x2 Coin boosts (5 games x 500 coins)
  • FUT 20 Icon Home Kit
  • FUT 20 Future Stars Kit
  • Anchor Chemistry Style
  • Engine Chemistry Style

  Wie de uitdagingen voltooid, zal de beloningen voor de nieuwe game uiterlijk 16 oktober op zijn account zien verschijnen. Ook moet je de beloningen claimen voor 23 november 2020 door in te loggen bij FIFA 21 Ultimate Team. Doe je dit niet, is al je moeite voor niets geweest.

  Meer FIFA 21 gameplay onderweg

  Later vandaag wordt meer informatie bekendgemaakt over de gameplay van FIFA 21. Om 17.00 uur volgt de officiële gameplay-trailer volgens het Twitter-account van FIFA. De gameplay-onthulling volgt kort na de aankondiging dat AS Roma geen officiële club in de volgende FIFA zal worden. In plaats daarvan krijgt de club een fictieve naam, Roma FC, en wordt ook de naam van het stadion veranderd. Hiermee wordt het voorbeeld van Juventus opgevolgd.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.