Jason Momoa filmt met meerdere Batman acteurs voor Aquaman 2

News
dinsdag, 24 januari 2023 om 23:00
aquaman imdbf1674484707
Aquaman ster Jason Momoa onthult dat hij scenes heeft gefilmd met meerdere Batman-acteurs, hoewel hij niet weet welke in de film terecht zullen komen. Het is nog niet duidelijk welke richting de nieuwe leiding van DC op wil gaan.
Jason Momoa heeft de toekomst van Batman in het DC Universum geteased en onthuld dat hij met meerdere Batman-acteurs heeft geschoten voor de film. Het vervolg, dat verschillende keren is uitgesteld maar momenteel op eerste kerstdag in première gaat, is het vervolg op Aquaman uit 2018, de best scorende film in de DCU wereldwijd.
De nieuwe film wordt geregisseerd door de terugkerende regisseur James Wan. De film volgt Aquaman terwijl hij gedwongen wordt een alliantie aan te gaan met een onwaarschijnlijke partner om Atlantis te helpen redden. De cast bestaat verder uit Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen, Temuera Morrison en Nicole Kidman.
The Wrap had de gelegenheid om met Momoa te praten over Aquaman and the Lost Kingdom terwijl de ster op Sundance was om de nieuwe documentaire Deep Rising te promoten. Tijdens hun gesprek liet de ster weten dat hij 'met een paar verschillende Batmans heeft geschoten'. Gezien de recente wijzigingen in de line-up van de DCU, zal hij alleen niet onthullen naar welke acteur hij verwijst, of welke in het eindproduct terecht zullen komen.
2022 03 17 the batman robert pattinsonf1674484814

Nieuwe Batman niet waarschijnlijk

De enige Batman-artiest die het minst waarschijnlijk bij de DCU komt is eigenlijk degene die het afgelopen jaar het meest succesvol was: Robert Pattinson. Pattinson speelde in de hit The Batman uit 2022, die zich afspeelt in een universum dat los staat van de DCU.
Uiteindelijk zullen we waarschijnlijk moeten wachten op de release van Aquaman and the Lost Kingdom om antwoord te krijgen op onze vragen.