Dit zijn de nieuwe features voor iPhone van iOS 16.3

News
dinsdag, 24 januari 2023 om 22:30
iphone 14 prof1672917626
Apple heeft vandaag iOS 16.3 uitgebracht, de derde grote update van het iOS 16-besturingssysteem die voor het eerst in september uitkwam. iOS 16.3 komt meer dan een maand na de lancering van iOS 16.2, een update die de Freeform-app, Apple Music Sing, geavanceerder gegevensbescherming en meer heeft toegevoegd.
iOS 16.3 kan draadloos worden gedownload op iPhones en iPads door naar instellingen > algemeen > software update te gaan. Vanwege de grote vraag kan het enkele minuten duren voordat de updates zijn doorgevoerd voor alle gebruikers. Apple heeft ook iOS 15.7.3 uitgebracht voor iPhone-gebruikers met oudere apparaten, waarbij de update beveiligingsverbeteringen biedt.
De update van vandaag introduceert beveiligingssleutels voor Apple ID, waardoor fysieke tweefactorauthenticatie mogelijk is die de digitale tweefactorauthenticatie vervangt die wordt gebruikt voor Apple ID-aanmeldingen. Er is een nieuwe Unity-achtergrond, samen met ondersteuning voor de HomePod van de tweede generatie.
iphone 14f1671092495
Apple heeft Emergency SOS aangepast om onbedoelde noodoproepen te voorkomen. Je kan Emergency SOS nog steeds activeren door de zijknop ingedrukt te houden met de volumeknop omhoog of omlaag. Er wordt pas gebeld als de knoppen worden losgelaten.

Meerdere bugfixes voor iOS

Er zijn ook een aantal bugfixes opgenomen, waarbij Apple een probleem aanpakt waardoor horizontale lijnen tijdelijk op de iPhone 14 Pro Max kunnen verschijnen. Apple’s volledige updates staan hieronder:
  • Nieuw Unity-wallpaper eert de zwarte geschiedenis en cultuur ter ere van de Black History Month.
  • Met beveiligingssleutels voor Apple ID kunnen gebruikers de beveiliging van hun account versterken.
  • Ondersteuning voor HomePod (2egeneratie).
  • Voor SOS-noodoproepen is het nu nodig om de zijknop ingedrukt te houden met de volumeknop omhoog of omlaag en vervolgens los te laten om onbedoelde noodoproepen te voorkomen.
  • Lost het probleem op in Freefrom waarbij sommige tekenstreken gemaakt met Apple Pencil of je vinger niet verschijnen op gedeelde borden.
  • Lost een probleem op waarbij tijdelijk horizontale lijnen kunnen verschijnen tijdens het ontwaken van de iPhone 14 Pro Max.
  • Lost een probleem op waarbij de Home Lock Screen-widget de status van de Home-app niet nauwkeurig weergeeft.
  • Lost een probleem op waarbij Siri mogelijk niet correct reageert op muziekverzoeken.
  • Lost problemen op waarbij Siri-verzoeken in CarPlay mogelijk niet correct worden begrepen.

Populair Nieuws