De beste aanbiedingen: deals op games en tech (Week 40)

  Oktober is aangebroken en dat betekent dat de dagen weer korter worden en de zon minder van zich laat zien. Gelukkig is er onverminderd veel aan aanbiedingen en deals te vinden op het internet. Wij halen het net weer op en geven je de beste aanbiedingen met deals op games, films en tech van week 40. Zo scoor je deze week een FIFA 21 pre-order met korting!

  FIFA 21 met korting in de pre-order

  FIFA 21 komt eraan en laat je weer de groene zoden onveilig maken. Met allerlei vernieuwingen in de footie kun je straks weer strijden tegen je vrienden of online tegen andere spelers. Nieuwe stadions, betere animaties en natuurlijk complet nieuwe Ultimate Team-mogelijkheden horen bij de release van de game. Heb jij al een pre-order geplaatst? Als het antwoord op deze vraag nee is, dan kun je dat nu alsnog doen met (een beetje) korting. Media Markt biedt nu namelijk tot 8 oktober de mogelijkheid om de game te pre-orderen met bijna 5 euro korting.

  Geeky lampen met 20 procent korting

  Als echte geek draag je dit natuurlijk met trots uit. Overal vind je wel iets wat film- of game gerelateerd is. Nu is dat makkelijk met een t-shirt, hoodie, een pet of een poster, maar wat dacht je van een lamp? Er zijn lampen voor iedere liefhebber van films en games beschikbaar bij Zavvi.nl en die zijn nu zelfs in de aanbieding. Zo kun je een lamp in Harry Potter-stijl kopen of in de vorm van de Master Sword uit de The Legend of Zelda-games. Met de code ‘LIGHT20’ scoor je hier nu 20 procent korting op.

  Hieronder een greep uit de selectie (met de normale prijs erbij):

  Topgames met flinke korting bij bol.com

  Bol.com doet ook een duit in het zakje om tijdens deze gekke dagen wat te besparen. Op de website zijn verschillende topgames in de aanbieding, waardoor je uren aan spelplezier in huis haalt voor je PlayStation 4, Xbox One en je Nintendo Switch. Zo haal je de special edition van Skyrim in huis voor PS4 voor maar 19,99 euro en heb je de combinatie van Skyrim Special Edition en The Elder Scrolls Online: Morrowind op PS4 voor 29,98 euro in huis. Een greep uit de selectie van de andere games vind je hieronder:

  Apple producten met voordeel in huis halen

  De iPhone 12 komt eraan en Apple heeft net de nieuwe lijn aan Apple Watches en iPads bekendgemaakt. Dat betekent dat de producten van afgelopen jaar in de sale gaan. Als jij niet per se het nieuwste model iPad in huis wil hebben, dan kun je nu je slag slaan bij verschillende webwinkels.

  Gratis games scoren!

  Deze week is er weer op allerlei plekken gratis spelplezier te halen. Nintendo trapt af met Super Mario Bros. 35 die de klassieke Mario Bros. in een Battle Royale jasje giet. In de game, die tot en met 31 maart 2021 beschikbaar is, speel je tegen maximaal 35 anderen. De game is nu gratis te downloaden in de Nintendo eShop.

  In de Epic Games Store is ook weer het een en ander gratis te downloaden. De titels van deze week zijn onder andere de schattige platformer Pikuniku. In deze game speel je met een vreemd wezen in een kleurrijke wereld die allerlei geheimen verbergt. Pikuniku is gratis te downloaden tot en met 8 oktober.

  Als je een Amazon Prime abonnement hebt, kun je regelmatig op gratis games rekenen. Bij het abonnement hoort namelijk een gratis Twitch Prime account. En daar horen op hun beurt weer talloze gratis games en downloadbare content bij. ZO kun je op dit moment bij Twitch Prime aan de slag met Metal Slug 2 en 3, The King of Fighters 97 Global Match, SNK 40th Anniversary Collection, Layers of Fear en meer. De looptijd van de aanbiedingen varieert enorm, dus kijk regelmatig.

  Nog geen Amazon Prime abonnement? Dat kan je hier voor 2,99 euro per maand regelen via Amazon.nl.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.