Wat je moet weten over No Time to Die

  Langzaam mogen de bioscopen in Nederland weer open. Dat betekent dat de nieuwe James Bond film No Time to Die ook weer in de bioscopen zal verschijnen, maar wel pas in november. Dit is wat je moet weten over No Time to Die.

  Universal Pictures International

  Langste Bond film

  De film No Time to Die zal de langste James Bond film ooit worden. Normaal zijn de James Bond films rond de tweeënhalf uur. Not Tim to Die zal maar liefst 2 uur en 43 minuten duren. De recordhouder van de James Bond films was eerst Spectre. Deze Bond film duurde twee uur en 40 minuten.

  Het kan zomaar zijn dat het record toch weer naar Spectre gaat. Er kan nog in de filmmontage worden geknipt waardoor de film iets korter zal zijn. Maar dat is nog niet het geval. Niet alleen speelt Daniel Craig in de langste James Bond film, ook heeft hij in de kortste James Bond film gespeeld. De film Quantum of Solace duurde maar 1 uur en 47 minuten.

  Columbia Pictures

  Daniel Craigs laatste keer

  No Time to Die is de allerlaatste James Bond film met Daniel Craig. Na de film zal Daniel Craig de rol van James Bond aan iemand anders moeten overdragen. De 52-jarige acteur heeft nog even getwijfeld of hij moest stoppen. Maar uiteindelijk heeft hij in de Saturday Night Live bevestigd dat zijn tijd als James Bond erop zit.

  Voordat Daniel Craig begon met de rol als James Bond waren er nog acht andere acteurs die James Bond hebben gespeeld. Zo hebben Pierce Brosnan, Sean Connery, Roger Moore en Timothy Dalton ook in de huid mogen kruipen van James Bond. Het is nog niet bekend wie Daniel Craig zal opvolgen. Wel is het zeker dat er een man gecast wordt. Dat wordt dus geen vrouwelijke James Bond voor de volgende film.

  USA Network Media

  Rami Malek als schurk

  In No Time to Die zal er een nieuwe schurk genaamd Safin opduiken. Safin zal worden gespeeld door acteur Rami Malek. Malek kun je onder andere kennen van Bohemian Rhapsody, Mr. Robot en Night at the Museum.

  In april 2019 werd bekendgemaakt dat Rami Malek de nieuwe schurk zou spelen in No Time to Die. Toen was er nog niet zo veel bekend over wat voor schurk hij zou gaan spelen. Inmiddels weten we al wat een stuk meer over wat voor een schurk Malek zal spelen in de film. Safin zal geen doorsnee schurk zijn in No Time to Die. Het gerucht gaat dat Safin namelijk wel heel erg veel geeft om het milieu en de natuur. Hij doet er dan ook alles aan om het milieu te beschermen, zelfs als er daarvoor slachtoffers moeten vallen.

  Metro-Goldwyn-Mayer Studios

  Billie Eilish

  De titelsong van No Time to Die wordt gezongen door Billie Eilish. Billie Eilish is tot nu toe de jongste artiest die een nummer heeft mogen maken voor een James Bond film. Het nummer is anders dan andere titelsongs van James Bond films. Het nummer heet net zoals de film No Time to Die en is wat meer ingetogen en mysterieuzer dan andere liedjes van James Bond.

  Billie Eilish heeft het nummer samen met haar broer Finneas O'Connell geschreven. In februari is het nummer uitgekomen en de song wordt erg positief ontvangen. Het nummer gaat grotendeels over het afscheid voor Daniel Craig als James Bond. Ook gaat het nummer over een vrouw die zich bedrogen voelt door James Bond.

  Releasedatum

  Door het coronavirus heeft de film No Time to Die een lange stop moeten maken. In principe zou de film al in april in de bioscopen moeten draaien. Uiteindelijk is de film maar liefst zeven maanden uitgesteld en zal No Time to Die op 12 november in de bioscopen verschijnen.

  Het idee was om de film rond 07:00 in de bioscopen te laten draaien. Of dat ook op 12 november zal gebeuren zullen we moeten afwachten. Veel James Bond fans zijn razend enthousiast voor No Time to Die. Ook hebben ze geluk gehad, want veel mensen hadden gerekend op een releasedatum in 2021.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.