No Time to Die binnenkort op Pathé Thuis

News
vrijdag, 28 januari 2022 om 9:00
james bond no time to die stillf1632921944
Vanaf volgende maand is No Time to Die, de nieuwste James bond film, te zien op Pathé thuis. Tot die tijd staan er ook al veel andere nieuwe films gepland om op de streamingdienst uit te komen. Wij zetten ze voor je op een rij.
Door gesloten bioscopen moesten we lang wachten om No Time to Die überhaupt te zien. Binnenkort zijn we niet meer van de bioscopen afhankelijk en is de nieuwste James Bond film ook vanuit huis te zien. Vanaf 18 februari zal de film namelijk te zien zijn op Pathé Thuis.
Naast de Bondfilm staan er nog wat andere grote titels gepland voor de komende maand, waaronder Dune, The Addams family op avontuur en Venom: Let There Be Carnage. Hieronder vind je het lijstje met films die je binnenkort op Pathé Thuis kunt verwachten.

Liefde zonder grenzen

De Nederlandse film Liefde zonder grenzen gaat over het liefdesleven van Eva en Lieke. Broer Maarten en vader Ferry komen uit compleet verschillende werelden en dat is ook te merken. Zal hun liefdesleven de vooroordelen van hun omgeving overwinnen? Liefde Zonder Grenzen is per direct vanaf 4,99 euro te zien.

Dune

Na het grote succes van Dune in de bioscopen is de film nu ook thuis op de bank te zien. In het verhaal van Dune is iedereen in het universum afhankelijk van een stof genaamd 'Spice'. Deze essentiële stof, die alleen te vinden is op de planeet Arrakis, wordt gebruikt om veel materialen te maken. De bewoners van Arrakis wachten op hun Verlosser die hen zal helpen in de machtsstrijd van de heilige oorlog die de planeet in z’n greep heeft. Dune is vanaf 4,99 euro te zien op Pathé Thuis.


The Addams Family op avontuur

De familie Addams raakt verstrikt in allerlei bizarre en gekke avonturen. De film zit vol met hilarische ontmoetingen en nietsvermoedende mensen die geen idee hebben wat hun overkomt. De film zal vanaf 24 februari te zien zijn op Pathé Thuis, eveneens voor 4,99 euro.

Venom: Let There Be Carnage

Na de goede ontvangst van het eerste deel van Venom zal nu ook het tweede deel, Venom: Let There Be Carnage te zien zijn op de streamingdienst.
Het tweede deel volgt Eddie Brock nadat hij zijn dagelijkse baan als journalist weer probeert op te pakken. Maar het symbiote dat Eddie nog steeds elke dag vergezelt wil op jacht naar bad guys. Behalve de tweestrijd die onderling speelt heeft er ook nog een sadistische moordenaar zijn zinnen op Eddie gezet. Venom: Let There Be Carnage is vanaf 9 februari te zien op Pathé Thuis voor 4,99 euro.

No Time to Die

Het nieuwste deel in de James Bond-reeks was erg populair. De film was in de bioscopen al een razend succes en zal dan binnenkort eindelijk ook thuis te streamen zijn.
In de film leidt James een rustig leven op het eiland Jamaica. Dit is alleen van korte duur wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem om hulp vraagt. Bond moet hem helpen bij de bevrijding van een ontvoerde wetenschapper. De film zal vanaf 18 februari te huur zijn op Pathé thuis voor 4,99 euro. Mocht je niet zo lang kunnen wachten, dan kun je de film vanaf 4 februari kopen voor 14,99 euro.

Populair Nieuws