Gratis game van 27 januari onthuld in Epic Games Store

News
vrijdag, 28 januari 2022 om 9:30
epic gamesf1645113725
Het is weer donderdag en dus is er weer een gratis game in de Epic Store verschenen. Deze week is dat Daemon X Machina. Ook is de gratis game voor volgende week bekendgemaakt.
Het wekelijkse feestje in de Epic Store is weer gestart. Net als elke week mogen we ook deze week weer een leuke gratis game in de Epic Games Store claimen. Deze week is dat Deamon X Machina, In deze game die zowel in singleplayer als co-op of competitief multiplayer te spelen is, bestuur je een volledig aan te passen robot en ga je het gevecht aan. De mech-combat is uitdagend en snel.
Fans van mech-warrior games zouden zich meteen thuis moeten voelen. Aardig om te weten is dat de game eerst uitkwam op de Nintendo Switch om daarna de overstap naar Windows te maken.

Daemon x Machina gratis in de Epic Games Store

Wie de gratis games in de Epic Store regelmatig claimt heeft inmiddels een behoorlijke verzameling games weten te vergaren. Al ruim twee jaar maakt Epic Games wekelijks minimaal één game gratis beschikbaar. Deze games zijn, in tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PS Plus, Games with Gold of Humble Choice helemaal gratis en blijven zonder enige abonnementsvorm van jou.

Epic Games houdt het niet bij Daemon X Machina, ook de gratis game van volgende week is alvast bekendgemaakt. Vanaf volgende week donderdag mogen we de leuke platformer Yooka-Laylee and the Impossible Lair van Playtonic Games. Yooka-Laylee begon ooit als een zeer succesvolle Kickstarter en een spirituele opvolger van Banjo Kazooie.

Let op,
je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17:00 en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.