Is het een slang? Is het een vogel? Het is de gratis Epic Store game!

News
vrijdag, 29 december 2023 om 17:30
epic games store logof1652972108
Het is bijna eind van het jaar en Epic Games gaat lekker door met gratis games weggeven! Vandaag heeft Epic een game in de aanbieding met een vogel in de hoofdrol. Of is het een slang? Of beide?
Ook vandaag geeft Epic Games weer een game gratis weg. Dit keer met een speciale hoofdrolspeler: een combinatie van een vogel en een slang!

Snakebird Complete

Snakebird Complete bestaat eigenlijk uit twee games. Snakebird en Snakebird Primer. Beide games zitten in één pakket die nu gratis in de Epic Games Store te claimen is.
In deze game moet je snakebird, een combinatie van een slang en een vogel dus, aan fruit helpen. Meer dan 120 levels wachten op je om opgelost te worden. Eet fruit, word groter en zorg dat je het level door weet te sluipen op zoek naar de uitgang. Kom je er niet uit, dan is een hint nooit ver weg. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je vast komt te zitten!

Elke dag een nieuwe mystery game

Elk jaar is de wintersale iets om naar uit te kijken. Dat is niet alleen vanwege de vele kortingen, maar vooral ook vanwege de gratis games! Eerdere jaren gaf Epic Games tijdens de sale elke dag een nieuwe gratis game weg.
Dit jaar gaat dat iets anders. De eerste week gaf Epic Games alleen Destiny 2 Collection weg, die een week lang te claimen was. Inmiddels geeft Epic al dagen elke dag een nieuwe gratis game weg. Na DNF Duel, Melvor Duel, Art of Rally, Fallout 3 en Ghostwire: Tokyo blijft de game van vandaag nog tot morgen 17:00 uur beschikbaar, waarna een nieuwe game in de Epic Store gratis te claimen is. Uiteraard laten wij jullie weten welke gratis game dat morgen is.