Is er een Resident Evil Netflix serie onderweg?

News
dinsdag, 04 februari 2020 om 10:42
resident evil 2 tips tricks overleef raccoon city als een baas 145421 6f1595430659
De Resident Evil franchise heeft al van alles: games, stripboeken, films en een hele berg merchandise. Nu lijkt er ook een serie rondom de zombie-uitbraak in Raccoon City te komen. Er doet namelijk een gerucht de ronde dat er een Resident Evil Netflix serie onderweg is.
Het gerucht duikt op via verschillende websites, zoals Deadline die meldt dat het om een Netflix Original zou gaan. De Resident Evil serie zou door de Duitse productiemaatschappij Constantin Film gemaakt worden die in het verleden al werkte aan de Resident Evil films met Mila Jovovich.
Resident Evil Netflix serie rondom Umbrella en het T-Virus
De serie zou meer informatie moeten gaan verschaffen rondom de Umbrella Corporation en het bekende T-Virus dat iedereen in zombies verandert in de games. Dit virus stond aan de voet van alle ellende in de games en moet in de serie ook zorgen voor een rode draad. De Resident Evil Netflix serie zou alle elementen van de franchise moeten omvatten. Dat betekent zombies, lickers en andere gruwelen uit de games, maar ook de nodige easter eggs volgens de bron.
Los van het gerucht dat de serie vanuit Constantin onderweg is naar de streamingdienst, wordt ook gemeld dat er nog niet gestart is met de productie van de zombieserie. Er zou nog naar een showrunner gezocht worden. Of het gerucht waar is, is nog onbekend. Bovendien heeft Netflix zelf nog niets gemeld over een mogelijke serie in Raccoon City.
Wat zou jij van een Resident Evil serie vinden? Laat het ons weten in de reacties!