The Witcher pakt kritiek van fans aan

News
dinsdag, 04 februari 2020 om 10:09
the witcher yenneferf1602145728
Het eerste seizoen van The Witcher was goed, maar had nog veel beter gekund. Fans hadden dan ook veel kritiek. Nu blijkt dat de showrunner luistert naar de kritiek en er voor wil zorgen dat seizoen 2 daardoor beter gaat worden.
The Witcher had veel kritiekpunten. Zo was er kritiek over de onduidelijkheid van The Law of Surprise en het harnas van Nilfgaard. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich laat nu weten dat ze daar verandering in wil brengen. Zij laat weten dat alles aan The Witcher een leerproces is. Tevens geeft ze aan dat dit het mooie als je iets voor de eerste keer doet en daarna nog een keer mag terugkeren.
schermafbeelding 2019 10 31 om 202348f1575365099
Het is goed om te horen dat een serie zoals The Witcher leert van zijn fouten. De serie zelf heeft veel potentie, maar is nog maar het begin. Helaas zijn de opnames van het tweede seizoen nog niet begonnen, maar de voorbereidingen worden al langzaam gemaakt. Lauren Schmidt Hissrich zal het druk krijgen met de serie. Na het eerste seizoen liggen de verwachtingen niet hoog. Maar mensen hebben wel hoop dat de serie vanaf nu alleen maar beter wordt.