The Witcher pakt kritiek van fans aan

  Het eerste seizoen van The Witcher was goed, maar had nog veel beter gekund. Fans hadden dan ook veel kritiek. Nu blijkt dat de showrunner luistert naar de kritiek en er voor wil zorgen dat seizoen 2 daardoor beter gaat worden.

  Netflix

  The Witcher had veel kritiekpunten. Zo was er kritiek over de onduidelijkheid van The Law of Surprise en het harnas van Nilfgaard. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich laat nu weten dat ze daar verandering in wil brengen. Zij laat weten dat alles aan The Witcher een leerproces is. Tevens geeft ze aan dat dit het mooie als je iets voor de eerste keer doet en daarna nog een keer mag terugkeren.

  "Seizoen twee is opwindend. Het is een kans om te kijken naar de fouten die we in het eerste seizoen gemaakt hebben en die te verbeteren. Een kans om te kijken naar de dingen die niet werkten, om die te dumpen en opnieuw te beginnen. Zo zal het harnas van Nilfgaard anders zijn."

  Lauren Schmidt Hissrich
  Netflix

  Het is goed om te horen dat een serie zoals The Witcher leert van zijn fouten. De serie zelf heeft veel potentie, maar is nog maar het begin. Helaas zijn de opnames van het tweede seizoen nog niet begonnen, maar de voorbereidingen worden al langzaam gemaakt. Lauren Schmidt Hissrich zal het druk krijgen met de serie. Na het eerste seizoen liggen de verwachtingen niet hoog. Maar mensen hebben wel hoop dat de serie vanaf nu alleen maar beter wordt.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.