Is een Bloodborne PS5 remaster gelekt door de PlayStation Store?

News
maandag, 15 maart 2021 om 11:00
bloodbornef1580474768
Veel fans zien Bloodborne als de beste game uit de stal van ontwikkelaar FROM Software. Het is dan ook geen raadsel dat velen een PS5 remaster van de game willen zien en die is nu mogelijk gelekt door de PlayStation Store.
De PS5 heeft nog geen enorme line-up als het aankomt op exclusieve next-gen games, maar één van de ‘nieuwe’ titels die wel enorm goed is ontvangen is de remake van Demon’s Souls. De eerste game in de Soulsborne reeks kwam origineel uit op de PlayStation 3, maar is nu dus in een nieuw jasje gestoken, zonder in te leveren op de fenomenale gameplay en sfeer van het origineel.
Hoewel veel fans hebben gevraagd om een remake of remaster van Demon’s Souls, is de vraag voor een andere FROM Software game nog veel groter. Spelers willen namelijk dolgraag aan de slag met een PS5 versie van Bloodborne. En dat lijkt nu mogelijk te gaan gebeuren. Op de PlayStation Store is namelijk een PS5 versie van de game opgedoken. De remaster is nu niet meer te vinden in de online winkel, maar een gebruiker op Twitter heeft er beelden van kunnen vastleggen.

Komt er echt een PS5 versie van Bloodborne?

Hoewel het reden lijkt voor een feestje, moeten we nog niet te vroeg gaan juichen. Het lijkt een behoorlijke fout te zijn geweest van iemand achter de knoppen bij de PlayStation Store, maar anderzijds kan het ook gaan om een bug. Andere winkelaars melden namelijk dat er wel eens vaker PS5 versies van games zijn opgedoken in de online store. We zullen dus nog even moeten wachten op een officiële aankondiging voordat we de champagne uit de koelkast kunnen halen.

Populair Nieuws