Is dit The Walking Dead personage gestorven door Marvel?

  The Walking Dead seizoen 10 is net verder gegaan met de tweede helft. We zagen in de eerste aflevering enge taferelen voorbij komen als de groep uit een grot vol Walkers probeert te ontsnappen. Nu blijkt dat die aflevering zo gelopen is door Marvel.

  Fox

  The Walking Dead seizoen 10 is net verder gegaan met de tweede helft. We zagen in de eerste aflevering enge taferelen voorbij komen als de groep uit een grot vol Walkers probeert te ontsnappen. Nu lijkt het erop dat die aflevering zo gelopen is door Marvel.

  Let op, dit bericht bevat spoilers voor The Walking Dead!

  Het ontsnappen uit de grot van The Whisperers ging voor de groep niet zonder slag of stoot. Niet iedereen kwam zonder kleerscheuren weer boven de grond. Een van de The Walking Dead actrices lijkt zelfs dood te zijn doordat Marvel de actrice gekaapt heeft voor The Eternals.

  Het gaat hier om Connie (Lauren Ridloff) , een relatief nieuw personage waar Daryll (Norman Reedus) een oogje op heeft. Zij werd aangetrokken voor een rol in The Eternals en lijkt daarom uit de AMC-serie geschreven te zijn. Ridloff gaat namelijk Makkari vertolken in de Marvel film.

  Een wending met interessante gevolgen

  Angela kang, de showrunner van The Walking Dead geeft in een interview aan dat het een scherpe observatie is. De actrice is inderdaad weg uit de serie en de verhaallijn is gedwongen aangepast. Toch kan deze wending positief uitpakken volgens Kang. Zo kan dit voor interessante wendingen in de serie zorgen. Vooral voor Daryl en Carol. Wat Kang hiermee bedoelt is onduidelijk, maar ze verklapt hier wel mee dat zowel Daryl als Carol niet zullen sterven in het tiende seizoen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.