Er gaan schokkende dingen gebeuren in The Walking Dead!

  Bij The Walking Dead zijn we inmiddels al wat spanning gewend, maar er staan ons in de aankomende afleveringen van seizoen 10b nog een hoop shockende dingen te wachten!

  Jackson Lee Davis/AMC

  We kunnen sinds twee weken weer genieten van nieuwe The Walking Dead afleveringen. Gisteren was alweer de elfde aflevering van seizoen te zien. Daarnaast is er ook meer informatie over de volgende paar afleveringen vrijgekomen. Over een paar afleveringen hebben we een synopsis gekregen en bij andere afleveringen zit er verdacht genoeg niks bij. Hieronder staan de afleveringen die we in de komende weken zullen zien:

  Aflevering 12: Walk With Us : Met behulp van Negan, vallen Alpha en de Whisperers Hilltop aan.

  Aflevering 13: What We Become: nog geen synopsis.

  Aflevering 14: Look at the Flowers: Iedereen probeert de nasleep van de brand op Hilltop een plek te geven. Eugene leidt een reis naar Stephanie.

  Van de synopsissen krijgen we een kleine blik op wat er in de afleveringen zal gebeuren. Toch is er ons wel een ding opgevallen. Aflevering 13 is schijnbaar de enige aflevering zonder bijbehorende synopsis. De kans is groot dat er iets belangrijks aan zit te komen dat een grote impact op de serie zal achter laten. Als we terugkijken naar voorgaande seizoenen is dit niet de eerste keer dat er voor een belangrijke aflevering geen synopsis is vrijgegeven. In de aflevering dat Rick verdween hebben we ook geen beschrijving gekregen. De kans is dus groot dat we ons moeten voorbereiden om in aflevering 13 vaarwel te zeggen tegen een bekend en geliefd personage.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.