Is dit de allereerste PlayStation 5?

News
zaterdag, 20 juni 2020 om 10:00
playstation 5 design 1f1620031364
Op Social Media circuleert een foto met daarop mogelijk de allereerste gefabriceerde PlayStation 5.
Op internet circuleert een foto waarop mogelijk de allereerste gefabriceerde PlayStation 5 te zien is. Op de foto, die in een fabriekshal genomen is, staan drie Aziatische mannen. De middelste persoon houdt een witte kast vast met het overbekende PlayStation logo erop.

De foto is van de zijkant van de console genomen, waardoor het zwarte middenstuk niet te zien is. Opvallend is de grootte van de console. Dit komt overeen met de inschattingen die fans eerder gemaakt hadden op basis van de cd-sleuf die in de console zit. De PlayStation 5 zou zo groot zijn om koelingsproblemen te voorkomen.
Mocht de foto daadwerkelijk van de PlayStation 5 zijn, dan betekent dat dat vanaf nu de productie van de consoles opgestart zou zijn. Dat komt overeen met de bewering van Sony dat de console voor het einde van dit jaar, dus volgens planning gelanceerd kan worden.

PlayStation komt gewoon eind dit jaar

De PlayStation 5 werd vorige week aangekondigd op het online reveal-event. De vormgeving van de console was verrassend en leidde al snel tot hilarische photoshops van de console. Eerder waren er nog twijfels of de console door het coronavirus vertraging op zou lopen tot volgend jaar, maar Sony heeft meermalen aangegeven dat de productie van de console geen vertraging opgelopen heeft en dus zoals gepland eind van het jaar in de winkels te vinden zou moeten zijn.

Populair Nieuws